OGNJENOVA NOVA DEVOJKA SLIKALA SE U NJEGOVOM STANU! Lepa Mina pokazala u kakvom su se problemu našli (FOTO)
Foto: Printscreen Instagram, Zorana Jevtić

OGNJENOVA NOVA DEVOJKA SLIKALA SE U NJEGOVOM STANU! Lepa Mina pokazala u kakvom su se problemu našli (FOTO)

Stars -

Kao bomba odjeknula vest da je voditelj Ognjen Amidžić ponovo zaljubljen, ovog puta u koleginicu Minu Naumović, skoro 20 godina mlađom.

Kako su preneli pojedini mediji, Mina se uselila u stan kod Ognjena, par navodno izbegava restorane po Beogradu kako se ne bi sretali sa radoznalim pogledima. Zbog toga vrlo rado putuju zajedno van grada, a voditelj je često obasipa poklonim.

Mina Naumović
foto: Printscreen

Mlada voditeljka je veoma akrivna na društvenim mrežama, pa je tako objavila i detalje iz stana u kojem živi sa Amidžićem.

Kako je pokazala, oni su se našli navodno u problemu kad su kupili televizor veći od zida na koji su planirali da ga stave.

Mina Naumović
foto: Printscreen

Kako je Kurir saznao, Mina je iz Novog Sada, veoma je prijatna i kolege je vole. Koliko je u vezi sa Amidžićem niko ne može sa sigurnošću da tvrdi jer su to znali samo njihovi najbliži prijatelji.

Mina Naumović
foto: Printscreen

Ognjen je, podsetimo, nakon razvoda sa manekenkom Danijelom Dimitrovskom uhvaćen u prestonici na jednoj benzinskoj pumpi sa novom lepšom polovinom.

Amidžić je, inače, potvrdio za "Republiku" da je u vezi sa Minom Naumović.

- Da, tačno je. U vezi smo, ali naš dogovor je da našu privatnost sačuvamo za nas i o tome ne pričamo - rekao je Ognjen.

kurir.rs/blic

Bonus video:

01:34

Razvode se Ognjen Amidžić i Danijela Dimitrovska!

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track