OVAJ KOŠARKAŠ JE PRVI DEČKO SLAĐE DELIBAŠIĆ! Ostavila poznatog sportistu i UDALA se za Đoleta Đoganija! Ovo je rekla o BIVŠEM!
Foto: Nemanja Nikolić

mladalačka ljubav

OVAJ KOŠARKAŠ JE PRVI DEČKO SLAĐE DELIBAŠIĆ! Ostavila poznatog sportistu i UDALA se za Đoleta Đoganija! Ovo je rekla o BIVŠEM!

Stars -

Slađa Delibašić pre braka sa Đoletom Đoganijem, sa kojim ima dve ćerke, Silviju i Marinelu, volela je jednog sportistu. Denserka se zabavljala sa nekadašnjim košarkašem Partizana Vladimirom Dragutinovićem.

Slađa Delibašić
foto: Printscreen/Instagram

O njihovoj ljubavi ona je svojevremeno pričala u ispovesti za Kurir.

- Imala sam simpatiju iz Partizana, košarkaša Vladu Dragutinovića. Raskinula sam pre polaska u Italiju i nekad žalim što sam krenula tim putem - izjavila je pevačica.

Vladimir Dragutinović
foto: Starsportphoto

Ona je tada rekla i da su joj se udvarali bogataši.

- Nekad se pitam da li je moguce da ja, pored svih milionera koje sam tada srela, koji su se kacili za mene, izaberem Đoleta. Devojke koje su bile sa mnom u grupi sad žive kao kraljice.

Vladimir Dragutinović rođen je 1967. godine. Ljubitelji košarke pamte ga kao pripadnika zlatnog tima Partizana, koji je 1992. osvojio evropsku titulu. Kasnije je proveo nekoliko sezona u inostranstvu, a nakon završetka igračke karijere ostao je u svetu košarke, najpre kao agent, a zatim i kao direktor mladih kategorija crno-belih.

Slađa je s Đoletom u braku bila od 1989. do 2001. Posle njega imala je još jedan brak, sa 15 godina mlađim žandarmom Milanom Pejovićem, ali njihova zajednica nije dugo potrajala.

Kurir.rs/ Hello

Bonus video:

00:25

Vesna Đogani i Slađa Delibašić pokazale u kakvim su odnosima

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track