NOVO OGLAŠAVANJE AMIDŽINE BIVŠE ŽENE: Danijela nikad provokativnija u miniću, ZADIGLA NOGU pa napravila haos! Tiktok se usijao
Foto: Printscreen

zovu je boginjom

NOVO OGLAŠAVANJE AMIDŽINE BIVŠE ŽENE: Danijela nikad provokativnija u miniću, ZADIGLA NOGU pa napravila haos! Tiktok se usijao

Stars -

Ognjen Amidžić je nakon razvoda od Danijele Dimitrovske uplovio u vezu sa koleginicom Minom Naumović, koja je skoro dvadeset godina mlađa od njega.

Ognjen Amidžić, Mina Naumović, Danijela Dimitrovska
foto: Damir Dervišagić, ATA images, Printscreen/Instagram

Ognjenova bivša žena Danijela Dimitrovska je i dalje veoma aktivna na društvenim mrežama, a poslednjom objavom je napravila pravu buru.

Naime, ona je na svom TikTok nalogu objavila snimak koji je nastao pre izlaska, a Danijela je tom prilikom pokazala stajling, a kada je podigla nogu svima je zastao dah.

Danijela je na sebi imala haljinu zlatne boje koja je bila cela u šljokicama i imala je prorez na stomaku, a komentari na račun njenog izgleda su se samo nizali:

- Ognjen je izgubio boginju! Prelepa si! Božanstveno izgledaš! Prezgodna i prelepa! - samo su neki od komentara.

Podsetimo, Danijela Dimitrovska i Ognjen Amidžić prošle godine stavili su tačku na svoj brak nakon 10 godina. Nekadašnji partneri dobili su iz braka sina Mateju, zbog kojeg su nakon razilaženja ostali u korektnim odnosima.

Ognjen Amidžić, Danijela Dimitrovska
foto: Shutterstock, Sonja Spasić

Kurir.rs/Blic

Bonus video:

01:34

Razvode se Ognjen Amidžić i Danijela Dimitrovska!

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track