NOVA AFERA TRESE ESTRADU! Zauzeta pevačica prevarila dečka sa Franom Pujasom?!
Foto: Nemanja Nikolić

I ONA PADA DA NJEGOV ŠARM

NOVA AFERA TRESE ESTRADU! Zauzeta pevačica prevarila dečka sa Franom Pujasom?!

Stars -

Fran Pujas privukao je veliku pažnju svojim učešćem u četvrtoj i petoj sezoni "Zadruge", a mnoge takmičarke i poznate pevačice bacile su oko na njega. Kako domaći mediji prenose, jedna od njih je i popularna Marina Pezerović Zera.

Fran Pujas
foto: Printscreen/Premijera

- Zera je već duže vreme zauzeta i u vezi je s bratom poznatog repera Nućija. Međutim, ni to je nije sprečilo da se dopisuje sa Franom i da dogovara sastanak s njim. Čak su se jednom tajno i videli, a za taj susret znaju samo bliske Zerine drugarice. I ko zna koliko bi njihova tajna afera trajala, da Zeru dečko nije uhvatio na delu - priča izvor, i dodaje da je pevačica nakon toga morala da prekine svaki kontakt sa Pujasom:

Zera
foto: Printscreen Instagram

- Izbila je ozbiljna frka kada je Zera bila na zimovanju sa svojim dečkom, koji ju je uhvatio u dopisivanju sa Franom. Tada je dogovarala još jedno viđanje s Pujasom, a celu njihovu prepisku je pročitao njen dečko. Zapretio joj je da će je ostaviti ukoliko ne prekine kontakt s Franom, što je ona i uradila. Otpratila ga je s Instagrama i nije mu objasnila zbog čega je to uradila i otad se nisu čuli nijednom. Ko zna šta bi se dogodilo s njenom vezom da je njen dečko saznao za tajno viđanje s Franom - zaključuje izvor.

nastup ispred skupštine, nova godina, Nući
foto: Nenad Kostić

Inače, Fran je sarađivao sa popularnim reperom Igorom Panićem Nućijem, rođenim bratom Zerinog dečka. Nući je za Pujasa napisao prvu pesmu "Lamba", a mladi reper će uskoro objaviti i svoju drugu pesmu "Sve na fino".

Kurir.rs/Republika

Bonus video:

00:04

NOVA TETOVAŽA FRANA PUJASA: Rijaliti učesnik ceo je prekriven crtežima, a sada ima NOVI!

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track