DARA BUBAMARA OSVAJA BRAZIL! Pevačica u belom kombinezonu zapalila mreže, izazvala LAVINU KOMENTARA!
Foto: Printscreen Instagram

POKAZALA ČIME RASPOLAŽE

DARA BUBAMARA OSVAJA BRAZIL! Pevačica u belom kombinezonu zapalila mreže, izazvala LAVINU KOMENTARA!

Stars -

Dara Bubamara već danima se nalazi na drugom kontinentu, gde puni baterije za predstojeće obaveze. Ona je, naime, u Brazilu, a na društvenim mrežama se redovno javlja svojim pratiocima.

Dara Bubamara
foto: Printscreen

Rio de Žaneiro joj, po svemu sudeći, jako prija, a sad je pokazala fotografije koje su iznenadile mnoge.

Dara Bubamara
foto: Printskrin/Instagram

Naime, Dara Bubamara je pozirala na plaži, a uvukla se u kombinezon koji nije mogla da zakopča zbog ogromnih silikonskih grudi.

Na svim slikama je vidimo sa istaknutim dekolteom, koji su mnogi komentarisali, a pratiocima je pozirala sa ispućenim usnama.

- Samo na smeštaj je dala 19.000 evra. Odseli su u najluksuznijem hotelu, koji ima teretanu, bazene, saune, terene za golf, košarku, tenis... Za doručak, ručak i večeru se služe vrhunski specijaliteti od mesa, ribe i morskih plodova. Osim što je pukla malo bogatstvo na hotel, Dara je dala 6.000 evra za avionske karte, jer je kupila biznis klasu. Želela je da im let od 12 sati što lakše prođe. Pošto su imali krevet, celim putem su spavali, a stjuardesa ih je budila samo kada je služila hranu - rekao je nedavno za "Informer" izvor blizak Dari, koja je na putovanje povela saradnike.

dara bubamara
foto: Printscreen

Kurir.rs/Blic

Kurir.rs

Bonus video:

00:12

Dara Bubamara kao barbika

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja