HRVATI KAO NA SVADBI NARUČIVALI PESME MIROSLAVU ILIĆU! Odlepili uz SRPSKE narodnjake, nudili BAKŠIŠ da im peva OVU najskuplju
Foto: Printscreen

HRVATI KAO NA SVADBI NARUČIVALI PESME MIROSLAVU ILIĆU! Odlepili uz SRPSKE narodnjake, nudili BAKŠIŠ da im peva OVU najskuplju

Stars -

Miroslav Ilić (72) nastupao je u jednom klubu u Zagrebu, a na pozornicu se popeo uz pratnju harmonikaša i klavijaturista.

- Dobro veče, dobri ljudi. Ovo je najbolje večeras u Zagrebu. Volim što sam ovde - bile su reči kojima je pevač pozdravio publik pa ih potom upitao koju pesmu prvo žele.

- Koju pesmu prvu želite? Recite, gospođice? Može. 'Božanstvena ženo' će biti prva - prihvatio je predlog Miroslav pa otpevao hit i rasplesao publiku. Potom je zapevao "Jesen sedamdeset i neke".

- Kaži, sinko, koju ti želiš? 'Ajmo, 'Luckasta si ti' - ispunio je želju Ilić, a posle se mu na mobilnom pokazivali svoje želje.

Miroslav Ilić
foto: Printscreen

- Nemojte, ne vidim vam ja to, radije mi kažite - rekao je Miroslav te bi nakon svake pesme uzviknuo: 'Tek smo počeli'.

Kako to i inače biva na skoro svakom koncertu, jedan zaljubljeni Zagrepčanin nudio je bakšiš Iliću da mu ponovno zapeva 'Božanstvenu ženu' te mu je pevač ispunio želju, ali nije uzeo bakšiš.

00:07

Zagrepčani davali bakšiš Miroslavu da im peva

- Ne treba mi to - zaključio je.

Podsetimo, region je tresla afera zabrane srpskih pevača po Hrvatskoj, Dragan Kojić Keba i Ana Bekuta nisu održali koncert u Puli, a obrazloženje je bilo da narodnjaci nisu u duhu grada.

kurir.rs/24sata.hr

Bonus video:

01:54

Miroslav Ilić pokorio Spens

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track