"SLAĐA SIGURNO IZMIŠLJA DA JE UMRLA" Milomir Marić šokiran nakon informacije o SMRTI rijaliti zvezde, sve ISCENIRANO?!
Foto: Damir Dervišagić, Nemanja Nikolić

"SLAĐA SIGURNO IZMIŠLJA DA JE UMRLA" Milomir Marić šokiran nakon informacije o SMRTI rijaliti zvezde, sve ISCENIRANO?!

Stars -

Iako nema zvanične informacije, prijatelji Slađe Petrušić se opraštaju od nje na društvenim mrežama.

Na društvenim mrežama pojavila se informacija da je Slađana Petrušić, bivša učesnica "Parova", a kasnije i voditeljka tog foramta, navodno preminula, što je većini njenih fanova bilo teško da poveruje.

Naime, na zvaničnim profilama navodno preminule rijaliti zvezde navodi se da je Petrušićeva životnu bitku izgubila nakon dve bezuspešne reanimacije.

Ovim povodom oglasio se i Milomir Marić, koji je sa Slađanom zajedno vodio rijaliti "Parovi", međutim, novinar ne veruje da je njegova bivša koleginica preminula, te da je Petrušićeva sve izrežirala.

- Ona sve ovo izmišlja sigurno. Nisam je čuo dugo, ali su je videli ljudi kada je pisala da je u bolnici, a nije bila. Sve je izmislila tada - istakao je Marić.

Slađin prijatelj: Ja to ne verujem

Kao i Marić, ni Slađini prijatelji nisu sigurni da je njihova prijateljica preminula i smatraju da je reč o njenoj neslanoj šali.

- Znaš Slađu kako je luda, to je sigurno neki njen Tiktok prank. Mislim prvo bila je polomljena. Nije mogla takva izći iz bolnice, drugo ako je imala srčani pa kad bi stigla podeliti svoje sifre za društvene mreže da to neko objavi na njima. Meni to sve liči na lošu šalu - rekao je za Kurir Slađin prijatelj.

Ciganović: Ova vest je još jedna od Slađinih pankova

Neven Ciganović Neven, takođe Slađin prijatelj, smatra da je ova vest samo jedna njena loša šala.

"Siguran sam da je ova vest još jedan od Slađinih Tiktok prankova. Znam Slađu jako dugo i znam da nekad može da pretera sa ovakvom zezancijom", rekao je Ciganović za Kurir.

Kurir.rs/Blic

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track