"PREPLAKALA SAM CELU NOĆ, ZA MENE JE UMRLA!" Vesna Rivas besna nakon Slađinog lažiranja smrti: Treba krivično da odgovara!
Foto: Nataša Milenković, Ana Paunković

SAZNALA DA JE U PITANJU VELIKA LAŽ

"PREPLAKALA SAM CELU NOĆ, ZA MENE JE UMRLA!" Vesna Rivas besna nakon Slađinog lažiranja smrti: Treba krivično da odgovara!

Stars -

Slađa Petrušić, voditeljka i učesnica rijalitija, šokirala je javnost kada je objavljeno na njenim nalozima na društvenim mrežama da je preminula.

Mnogi su posumnjali u istinitost ove informacije, pa su se čak njeni prijatelji i rodbina oglašavali, tvrdeći da Slađana Petrušić lažira svoju smrt. Međutim, bilo je i onih koji su teško podneli ovu vest, a među njima je i Vesna Rivas.

Vesna Rivas
foto: Nemanja Nikolić, Nataša Milenković

Vesna je na svom Instagramu objavila dirljiv snimak sa Slađom, a sada, kada je saznala da je sve velika laž, osula je paljbu po njoj.

- Najveći greh je igrati se tuđim osećanjima, a ona se poigrala sa našim osećanjima... Prvenstveno mojim i meni sličnima, koji smo imali deo srca koji ju je zaista voleo. Ja sam otplakala čoveče celu noć! Strašno! Najveći greh je igrati se tuđim osećanjima, a ona je to upravo napravila kao najveći Juda, pošto ona Juda i jeste, to je sad dokazala - ljuto je poručila Vesna.

Slađa Petrušić
foto: Nemanja Nikolić, screenshot

- Igrati se osećanjima i na sebi simulirati smrt, da je toliko morbidna. Ovo je krivično delo! Samoj sebi kopa raku, samo je pitanje da li će da je vode u pritvor ili u ludnicu! U svakom slučaju ona je umrla, jer ako ode u ludnicu ona više ne postoji kao čovek - zaključila je Vesna Rivas.

Podsetimo, Slađa je nedavno uznemirila javnost kada se oglasila iz bolničke sobe gde je snimila svoju krvavu nogu u zavojima, a objasnila je i da je povredu zadobila dok je snimala video za TikTok, a da stvar bude gora na kraju se i ovo ispostavilo kao laž.

Kurir.rs/24 sedam

Bonus video:

00:04

Trudna Tara Simov plače na sav glas

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja