KREĆE FEŠTA KOD RAŽNATOVIĆA! Ponosna baka slavi rođenje UNUKA KRSTANA, evo ko se prvi pojavio na vratima LUKS VILE na Dedinju!
Foto: Aleksandar Jovanović Cile, Nemanja Nikolić, Nenad Kostić

VESELJE

KREĆE FEŠTA KOD RAŽNATOVIĆA! Ponosna baka slavi rođenje UNUKA KRSTANA, evo ko se prvi pojavio na vratima LUKS VILE na Dedinju!

Stars -

Snajka popularne folk pevačice, Svetlane Cece Ražnatović, Bogdana Ražnatović, danas je na svet donela dečaka, kom su ona i Veljko Ražnatović, njen suprug, dali ime Krstan.

Slavlje u vili pevačice Svetlane Cece Ražnatović povodom rođenja njenog drugog unuka, Krstana, upravo je počelo, a prvi gosti su počeli da pristižu.

1 / 9 Foto: Damir Dervišagić

Veljko je kao ponosni tata stigao prvi i tim povodom je pozdravio kamermane i fotose. Odmah za njim stigla je i pevačica Aleksandra Bursać u pratnji kolege Jovana Joce Stefanovića.

Na proslavu povodom rođenja unuka Cece Ražnatović stigla je i njena sestričina Helena i sestrić sa svoji društvom. Oni nisu bili raspoloženi za fotografije pa su brzo u pratnji obezbeđenja ušli u vilu.

1 / 1 Foto: Damir Dervišagić

Sledeći koji je stigao na proslavu bio je Slaviša sa svojom suprugom, Arkanov kum.

00:15

Stigao Araknov kum na slavlje povodom rođenja malog Krstana

Odmah za njim stigli su i Rodići, a malo kasnije pojavio se novinar Marko Đedović, koji je jako blizak sa porodicom Ražnatovića.

1 / 7 Foto: Damir Dervišagić

Među zvanicama takođe se pojavila i Sanja Đorđević sa svojom ćerkom. Poželela je Veljku i Bogdani mnogo zdravlja i sreće, a potom je otkrila da Ceci zavidi na unucima, jer ona strašno voli decu, a njena ćerka ne razmišlja još o tome.

Podsetimo, mali Krstan rođen baš na dan kada je rođen i pokojni Željko Ražnatović Arkan.

Kurir.rs

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track