PRVA ŽENA ŽIKE JAKŠIĆA: Nju je voleo pre pevačice, sušta je suprotnost voditeljke, imaju dete, a evo u kakvim su ODNOSIMA!
Foto: Nenad Kostić

neviđena fotka

PRVA ŽENA ŽIKE JAKŠIĆA: Nju je voleo pre pevačice, sušta je suprotnost voditeljke, imaju dete, a evo u kakvim su ODNOSIMA!

Stars -

Žika Jakšić svoj privatni život krije daleko od javnosti, o njegovom ljubavnom životu znamo samo da je bio u braku sa voditeljkom Dajanom Paunović, pevačicom Slavicom Ćukteraš.

Sada se pojavila fotografija na kojoj se vidi Žika koji pozira sa prvom suprugom Snežanom.

Žika Jakšić
foto: Printscreen/Nikad nije kasno

Snežana je i do dan danas ostala misterija za javnost, ali kako internet pamti sve, sada je pojavila fotografija po kojoj se može zaključiti da je ona definitivno suprotnost Dajani Paunović, što je ključna razlika između, budući da nije javna ličnost, ali i da ima crnu kosu.

Žika Jakšić
foto: Printscreen

– U svom životu nisam imao mnogo žena. Deset godina sam bio u prvom braku, sedam u drugom, ali kad bih sve godine sabrao, nije to neki veliki broj žena. Nemam čime da se hvalim, jer mi nije bitno. Ima jedno pet žena koje su ostavile trag u mom srcu i ja sve njih volim, poštujem i cenim. I zato želim da pozdravim Dajanu, koja je zaista prelepa i koja vodi računa o našem sinu Dušanu, kao što i Snežana vodi računa o mom starijem sinu Andriji- ispričao je svojevremeno producent.

Kurir.rs/ Alo

Bonus video:

01:33:48

SCENIRANJE 16.04.2023. SASA POPOVIC

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track