"ONAJ SA ČARAPOM NA GLAVI, ČEKALI GA SAT VREMENA, IZLAZI IZ LIMUZINE" Zvezda Granda ZGROŽENA ponašanjem Devita, rastužio mu dete
Foto: ATA images

ČEKALI GA SAT VREMENA, IZLAZI IZ LIMUZONE

"ONAJ SA ČARAPOM NA GLAVI, ČEKALI GA SAT VREMENA, IZLAZI IZ LIMUZINE" Zvezda Granda ZGROŽENA ponašanjem Devita, rastužio mu dete

Stars -

Pevač Nemanja Nikolić koji se proslavio takmičenjem u "Zvezdama Granda", otkrio je kakvu neprijatnost je doživeo od svog kolege, poznatog repera Devita u Herceg Novom.

Nemanja je, naime, želeo da ispuni svom sinu želju da se slika sa Devitom, koji je nastupao u Herceg Novom dok je pevač sa svojom porodicom bio na letovanju. Ipak, kako kaže, čekali su satima ispred diskoteke, a kada je stigao, reper navodno nije ni želeo da se slika sa fanovima.

Nemanja Nikolić
foto: Kurir televizija

"Prošle godine u Herceg Novom je pevao ovaj sa čarapom na glavi i moj Luka, kada je čuo, počeo da se trese i ja shvatim da moram da mu ispunim želju kako znam i umem. Zvao sam menadžerku objekta, koja je rekla da nema problema. Ja došao, čekali smo sat vremena, gospodin izlazi iz limuzine s obezbeđenjem, ne može da se slika, ne može niko da mu priđe. Ja sam rekao da moraju da nađu način da se dete slika s njim, a to je bila takva peripetija, da smo mi čekali još sat vremena da neko dođe da uvede moje dete od osam godina, jer ja nisam mogao njemu da rušim snove", ispričao je Nemanja, tada šokiran, jer u "njegovo vreme", kada se takmičio u Zvezdama Granda, sve je bilo drugačije.

"Kada smo se mi pojavili 2004. godine, vi znate šta je to bilo, nama je bilo pod uslovom da se slikamo i pre i posle nastupa", otkrio je pevač i iznenadio još jednim priznanjem: "U devedeset posto slučajeva mi pevamo ono što ne volimo".

Devito, David Ljubenović
foto: ATA images

Reperovo puni ime je David Ljubenović. On je ranije realizovao spotove za poznate muzičare, a potom se i sam upustio u pevačke vode. Ipak, u javnosti se predstavlja umetničkim imenom, a po svaku cenu trudi se i da sakrije svoj identitet maskom kojom prekriva lice.

kurir.rs/grandonline

Bonus video:

10:36

Nemanja Nikolić otkrio zbog koga je promenio žanr NISAM ZNAO NIJEDNU NARODNU PESMU, SEM NJEGOVIH 11

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track