LEGENDA NARODNE MUZIKE OTKRILA TAJNU SAVRŠENOG IZGLEDA! Lepa Lukić ima poseban način ishrane, izgledaćete SKROZ DRUGAČIJE
Foto: Kurir televizija

KURIR TV

LEGENDA NARODNE MUZIKE OTKRILA TAJNU SAVRŠENOG IZGLEDA! Lepa Lukić ima poseban način ishrane, izgledaćete SKROZ DRUGAČIJE

Stars -

Lepa Lukić, legenda narodne muzike i jedna od najomiljenijih pevačica u Srbiji, nedavno je otkrila tajnu svog mladolikog izgleda u 80-im godinama. Mnogi su se pitali da li je pevačica podvrgnuta estetskoj hirurgiji ili koristi neke druge metode da bi izgledala mlađe, ali ona tvrdi da je sve do ishrane.

U emisiji "Pusti brigu", Lepa Lukić je otkrila da redovno kuva za sebe i da se zdravo hrani, bez suhomesnatih proizvoda i slatkiša.

- Ja kuvam, ali nemam ja ko zna koju familiju već sve u malu šerpicu. Takođe ništa suhomesnato ne jedem. Jedem samo sa kašikom i svi se čude i pitaju - kako si takva Lepa, jesi li radila nešto na sebi? Nisam, znala bi i Ana i Mara da sam ja radila nešto na sebi, nisam, ali se negujem - rekla je pevačica.

01:37

LEGENDA NARODNE MUZIKE OTKRILA TAJNU SAVRŠENOG IZGLEDA! Lepa Lukić ima poseban način ishrane, sa njom izgledaćete SKROZ DRUGAČIJE

Lepa Lukić je ranije imala probleme sa gojaznošću, ali je to uspešno rešila zdravom ishranom.

- Nema tu nikakvog rituala. Ja se razgaćim u kući i budem u kućnoj pidžami. To mi je najslađe. Kada neko treba da dođe, ja možda nešto dodam ali ostajem u kućnoj haljini. Važno je ne jesti jaku hranu. Ne jedem ni mnogo slatko, a volim ga - objasnila je pevačica.

Lepa Lukić, koja ima 83 godine, i dalje je aktivna u muzičkoj industriji i redovno nastupa širom Srbije i regiona. Njen dugogodišnji uspeh u karijeri, kao i njen zdrav način života, inspiracija su mnogima.

Kurir televizija je dostupna na kanalu broj osam za korisnike MTS Iris TV, m:SAT tv, Supernova, BeotelNet, Orion telekom, Yettel Hipernet TV, Pošta NET i Sat-trakt na teritoriji Srbije, u okviru platforme m:tel u Crnoj Gori i Bosni i Hercegovini i MTEL Global u dijaspori, kao i na aplikaciji Arena Cloud.

Kurir.rs

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track