Tea Tairović daje brdo para za KONCERT NA TAŠU: Od cifre će vam se zavrteti u glavi
Foto: Promo

Tea Tairović daje brdo para za KONCERT NA TAŠU: Od cifre će vam se zavrteti u glavi

Stars -

Mlada folk zvezda Tea Tairović ništa nije prepustila slučaju, pa uveliko radi na pripremama za prvi solistički koncert na Tašmajdanu koji je zakazala za 17. jun.

Pevačica je najavila da album „Balerina“ izlazi u maju koji će biti uvertira za koncert, a uz to snima spotove i radi na organizaciji.

1 / 18 Foto: Promo

-Tea je veliki profesionalac. Ništa ne perpušta slučaju. Sa svojim timom snima spotove, radi na koregorafiji, ali i na scenografiji za koncert na Tašu. Šuška se da ulaže 200 hiljada evra kako bi koncert izgledao spektakularno. Ništa joj ne predstavlja problem. Radi punom parom. Čak nije ni nastupe zapostavila. Ona je veliki radnik i mnogi joj zavide na tome- kaže naš izvor, pa dodaje:

-Audio- vizualni momenti, plesači, koreografija sve jće to krasiti koncert na Tašu. Tea provodi po 12 sati u studiju, kako u muzičkom tako i onom gde snima spotove. Nekada i padne od umora, ali s obzirom na to da želi da svojim fanovima priredi pravi ugođaj ništa joj nije teško.

Karte za koncert su u prodaji, a verni fanovi sa nestrpljenjem prvo iščekuju album, a onda i nastup na Tašmajdanu pod vedrim nebom.

“Novi album pod nazivom “Balerina” izlazi u maju. Na albumu se nalazi 10 pesama, a ona po kojoj album i nosi ime je duetska”, rekla je uzbuđeno Tea, pa dodala:“Još mnogo toga bih mogla da kažem o tome šta ćete na ovom albumu čuti, ali ću, kao i uvek, pustiti da dela govore za mene”.

Promo

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track