"DOSTA JE SMRŠAO, IMAO JE 30 KG" Komšije Saše Vidića bile su zabrinute za njegovo zdravlje a zbog ovih stvari su ga jako POŠTOVALI
Foto: Damir Dervišagić

ovako su govorili o kreatoru

"DOSTA JE SMRŠAO, IMAO JE 30 KG" Komšije Saše Vidića bile su zabrinute za njegovo zdravlje a zbog ovih stvari su ga jako POŠTOVALI

Stars -

Poznati srpski stilista i kreator Saša Vidić preminuo je danas u 52. godini u KBC "Bežanijska kosa" u Beogradu.

Komšije poznatog kreatora ovako su 2020. godine govorile o njemu:

- Saleta dugo nisam videla, ne znam da li je kod kuće. Ranije je stalno bio u kraju, uvek veseo i nasmejan. Nikada nije prošao pored neke dece, a da ih nije počastio slatkišima. Svi ga volimo. Kad ga vidimo na televiziji kao da nije on. Tamo deluje oštro, a zapravo je duša od čoveka. Verovatno je to zbog posla. Poslednji put sam ga videla pre mesec dana, ne znam zašto ga sad nema - izjavila je 2020. godine komšinica koja je želela da ostane anonimna.

Saša Vidić
foto: Damir Dervišagić

Nedugo posle komšinicine izjave, usledila je još jedna izjava Sašinog komšije. On je takođe želeo da ostane anoniman, ali je istakao da je zabrinut za Sašino zdravlje.

- Bio je ovde pre dva, tri dana. Baš smo stajali i pričali. Nešto mi je Sale propao, dosta je smršao, ima svega 30 kilograma. Malo je i bradu pustio. Nisam navikao da ga viđam neobrijanog i neošišanog, uvek je skockan od glave do pete. Ma, glavni mangup u kraju! Vole ga ove poznate ženske. Iskreno, malo sam se zabrinuo kad sam ga video. Nije bio onako veseo kao ranije. Pričao mi je da ga nervira ovo ludilo oko korona virusa i da se ne kreće mnogo, uglavnom je kod kuće i napolje izlazi samo kad mora - rekao je on.

Saša Vidić
foto: Damir Dervišagić

- On je svima omiljen, kulturan i fin mladić. Nisam ga videla mesecima. Niti znam gde je, niti šta radi. Sećam se da je ranije na poljani pravio pasulj za sve. On kad spremi, svi uživaju u jelu. Za komšiluk je uvek bio tu, šta god da zatreba - rekla je još jedna Sašina komšinica.

Kurir.rs/Nova

Bonus video:

07:06

CECA JE CRNA UDOVICA! Saša Vidić za Kurir tv otkrio sve njene MRAČNE STRANE: Bila je devojka Šiptara, OBOŽAVA KRIMINAL!

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track