O NJIHOVOJ SVADBI BRUJAO JE REGION, A TRAGEDIJA IH JE SUROVO RAZDVOJILA! Ovako su se zavoleli Nikolina Pišek i Vidoje!
Foto: Damir Dervišagić, Aleksandar Jovanović Cile

potresno

O NJIHOVOJ SVADBI BRUJAO JE REGION, A TRAGEDIJA IH JE SUROVO RAZDVOJILA! Ovako su se zavoleli Nikolina Pišek i Vidoje!

Stars -

Uskoro se navršava godinu dana otkako je iznenada preminuo suprug voditeljke Nikoline Pišek, koja se danas sudi sa njegovim ocem oko imovine. Nikolina je u braku sa Vidojem Ristovićem dobila ćerku, a malo ko zna kako je počela njihova ljubav, za koju mnogi kažu da je poput onih na filmu.

Nikolina Pišek, Vidoje Ristović
foto: Damir Dervišagić

Njih dvoje su se mesecima družili i bili prijatelji, a Vidoje ju je pažnjom i romantičnim gestovima polako kupovao, te su tako počeli da se zabavljaju, a onda je usledilo i glamurozno svadbeno slavlje koje je trajalo tri dana.

Nikolina Pišek

Vidoju je Nikolina zapala za oko, dok ju je gledao na televiziji, pošto je tada Pišekova živela na relaciji Beograd-Zagreb, i u to vreme je radila u Srbiji. Ristović je bio uporan, te je voditeljki uvek slao cveće, torte na adresu hotelske sobe gde je odsedala u Beogradu.

Prosidba je došla brzo nakon početka veze. U jednom beogradskom restoranu pred nju je stavio prsten od belog zlata, vredan 15.000 evra i na uvo joj zapevao pesmu Sandija Cenova "Žena budi mi ti".

Tom prilikom joj je i rekao:

- Kad budeš spremna, stavi prsten na ruku.

Nikolina Pišek, Nova Godina, Vidoje Ristović

Iako je u prvi mah bila iznenađena Vidojevim potezom, ona je pristala da se uda za beogradskog istoričara umetnosti i kolekcionara umetničkih dela.

Svadbeno slavlje održano je 3. septembra 2013. u Monte Karlu. Nikolina je nosila venčanicu sa potpisom dizajnerke Monik Lilije, što je za nju bilo "nešto novo", ali i "nešto plavo" - s obzirom na zanimljive plave detalje na ovoj haljini! Nikolina je uz njih, kako su mediji tada pisali, nosila dijamantske minđuše Vidojeve majke.

Nikolina Pišek, Vidoje Ristović
foto: Damir Dervišagić

Nikolina i Vidoje su uradili identičnu tetovažu, oni su istetovirali datum kada su se upoznali, 27. avgust 2012. godine, a iz njihove ljubavi se rodila ćerka Una Sofija.

Vidoje Ristović, Nikolina Pišek
foto: Damir Dervišagić, Aleksandar Jovanović Cile

Kurir.rs/Alo/Pink.rs

Bonus video:

01:08

Nikolina Pišek u donjem vešu

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja