"POZNAVALI SMO SE, JAKO MI JE ŽAO ŠTO JE TAKO ZAVRŠIO!" Kaja Ostojić skrhana nakon smrti Saše Vidića: IMALA JE SAMO JEDNO DA KAŽE
Foto: Damir Dervišagić, Kurir TV

KURIR TV

"POZNAVALI SMO SE, JAKO MI JE ŽAO ŠTO JE TAKO ZAVRŠIO!" Kaja Ostojić skrhana nakon smrti Saše Vidića: IMALA JE SAMO JEDNO DA KAŽE

Stars -

Srpska modna scena je izgubila jednog od najistaknutijih kreatora i stilista - Sašu Vidića, koji je preminuo u 52. godini života u Kliničko-bolničkom centru "Bežanijska kosa" u Beogradu.

Pevačica Katarina Kaja Ostojić gostovala je kod voditelja Ivana Gajića u emisiji Puls Srbije gde je izrazila žaljenje zbog Vidićeve smrti, ističući da su se poznavali površno, ali da je svaka takva tragedija uvek teška za sve uključene.

- Žao mi je zbog toga zaista. Poznavali smo se površno. Ne mogu sad da kažem da smo bili neki veliki prijatelji. Ali žao mi je svakoga ko na taj način završi svoj život i u tim godinama - rekla je pevačica.

00:27

JAKO MI JE ŽAO ŠTO JE TAKO ZAVRŠIO ŽIVOT! Kaja Ostojić skrhana nakon smrti Saše Vidića: IMALA JE SAMO JEDNO DA KAŽE

Podsetimo, Vidić je kroz svoju dugogodišnju karijeru uspešno sarađivao sa brojnim poznatim ličnostima iz javnog života, uključujući pevače, glumce, voditelje, sportiste i političare.

Osim što je lično kreirao dresove za srpske sportiste za Olimpijadu u Londonu i dresove za srpsku fudbalsku reprezentaciju za Svetsko prvenstvo u Rusiji, Vidić je bio osnivač modne marke "Broz". Sarađivao je sa nekim od najpoznatijih muzičkih zvezda na Balkanu, uključujući Cecu Ražnatović, Seku Aleksić, Daru Bubamaru i Jelenu Karleušu.

Saša Vidić
foto: Damir Dervišagić

Rođen je 1971. godine u selu Mlaka u Hrvatskoj, a nakon što je izbegao rat u Bosni kao izbeglica, preselio se kod ujaka u Beogradu. U prestonici Srbije je izgradio svoju karijeru i postao jedan od najprepoznatljivijih kreatora u zemlji.

Saša Vidić će ostati upamćen kao jedan od najznačajnijih srpskih modnih kreatora, čiji su rad i doprinos modnoj sceni prepoznati i cenjeni kako u zemlji, tako i u inostranstvu. Njegova smrt predstavlja veliki gubitak za srpsku modnu industriju i javni život uopšte.

Kurir televizija je dostupna na kanalu broj osam za korisnike MTS Iris TV, m:SAT tv, Supernova, BeotelNet, Orion telekom, Yettel Hipernet TV, Pošta NET i Sat-trakt na teritoriji Srbije, u okviru platforme m:tel u Crnoj Gori i Bosni i Hercegovini i MTEL Global u dijaspori, kao i na aplikaciji Arena Cloud.

Kurir.rs

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track