VIDIĆ U STANU IMAO SAMO 2 STOLICE! Otkrivamo ŠOK DETALJE poslednjih dana života kreatora: OSTAVLJEN NA CEDILU od svih! TUGA
Foto: Petar Aleksić, Damir Dervišagić

tuga

VIDIĆ U STANU IMAO SAMO 2 STOLICE! Otkrivamo ŠOK DETALJE poslednjih dana života kreatora: OSTAVLJEN NA CEDILU od svih! TUGA

Stars -

Vest da je poznati modni kreator i stilista Saša Vidić iznenada preminuo u ponedeljak u 53. godini šokirala je region.

Prema rečima našeg izvora, Saša je poslednje dane života proveo u nemaštini.

Saša Vidić, komšiluk Saše Vidića
foto: Damir Dervišagić, Petar Aleksić

- Čuo sam da je bio u jako lošoj finansijskoj situaciji u poslednje vreme. Priča se da su ga svi zaboravili i ostavili na cedilu. On kakav je, nije se žalio niti je od nekoga tražio pomoć. A bila mu je potrebna. Navodno, kad je Hitna pomoć došla u stan, tamo su zatekli samo dve stolice. Da li je sve zbog nekih dugova prodao ili šta li je u pitanju, više nije ni važno. Planirao je i da se preseli u Italiju. Mnogo su se ogrešili o njega. Nisu ga voleli zbog britkog jezika, ali to je bio on i nikad ništa nije radio iz zle namere - završava naš izvor.

Saša Vidić
foto: Dragana Udovičić

Inače, naša redakcija došla je u posed jedne od poslednjih audio-poruka koje je pokojni Vidić poslao prijatelju neposredno pred smrt, a koja ledi krv u žilama. Saša je na pitanje kako se trenutno oseća samo kratko odgovorio:

- Živ sam još! - odgovorio je tada Vidić.

Podsetimo, Saša je rođen je 1971. godine u selu Mlaka u Hvatskoj. Jedno vreme živeo je u Banja Luci, da bi se potom preselio kod ujaka u Beograd, a kada je pobegao od rata u Bosni kao izbeglo lice. U srpskoj prestonici izgradio je karijeru.

Tokom svoje karijere sarađivao je sa mnogima sa estrade. Između ostalog sa Jelenom Karleušom, Svetlanom Cecom Ražnatović, Darom Bubamarom i Viki Miljković s kojima je ulazio u sukobe. Bez dlake je govorio o njima, a sa većinom se i sudio zbog britkog jezika.

Saša Vidić
foto: Damir Dervišagić, Kurir

Kurir.rs

Bonus video:

07:06

CECA JE CRNA UDOVICA! Saša Vidić za Kurir tv otkrio sve njene MRAČNE STRANE: Bila je devojka Šiptara, OBOŽAVA KRIMINAL!

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track