"VEĆINU JE HEJTOVAO, ALI MENE JE VOLEO!" Kija Kockar u šoku nakon smrti Saše Vidića: Znali smo se POVRŠNO, ali bilo mi je drago
Foto: Kurir TV, Damir Dervišagić

KURIR TV

"VEĆINU JE HEJTOVAO, ALI MENE JE VOLEO!" Kija Kockar u šoku nakon smrti Saše Vidića: Znali smo se POVRŠNO, ali bilo mi je drago

Stars -

Saša Vidić, srpski modni kreator i stilista, preminuo je danas u 52. godini u Kliničko-bolničkom centru "Bežanijska kosa" u Beogradu.

Poznato je da je Saša Vidić na neki način voleo Kiju Kockar nikada ne davaći neke oštre kritike iako je bio poznat po tome. Kija Kockar je u intervjuu za Kurir TV izrazila je žaljenje zbog Vidićeve smrti, napominjući da je on bio poseban.

- On je bio poseban. Bilo mi je drago što me je voleo, jer je većinu hejtovao i govorio je šta god je mislio. Mi smo se znali površno i zbog toga mi je bilo drago kakvo je mišljenje imao o meni. Svakako će biti upamćen kao neko ko je svoj i nema dlake na jeziku i ko stoji iza svojih stavova - rekla je Kockar.

00:47

VEĆINU JE HEJTOVAO, ALI MENE JE VOLEO! Kija Kockar u šoku nakon smrti Saše Vidića: Znali smo se POVRŠNO, ali bilo mi je drago

Podsetimo, Vidić je tokom svoje dugogodišnje karijere sarađivao sa brojnim poznatim ličnostima iz javnog života, uključujući pevače, glumce, voditelje, sportiste i političare.

Saša Vidić je poznat po tome što je lično kreirao dresove za srpske sportiste za Olimpijadu u Londonu, kao i dresove za srpsku fudbalsku reprezentaciju za Svetsko prvenstvo koje se održalo u Rusiji. Bio je osnivač modne marke "Broz" i sarađivao je sa nekim od najpoznatijih muzičkih zvezda na Balkanu, uključujući Cecu Ražnatović, Seku Aleksić, Daru Bubamaru i Jelenu Karleušu.

Saša Vidić
foto: Dragana Udovičić

Rođen 1971. godine u selu Mlaka u Hrvatskoj, Vidić je živeo neko vreme u Banjaluci, a potom se preselio kod ujaka u Beograd kada je izbegao rat u Bosni kao izbeglica. U Beogradu je izgradio svoju karijeru i postao jedan od najistaknutijih kreatora u zemlji.

Saša Vidić će ostati upamćen kao jedan od najistaknutijih srpskih kreatora i stilista, čiji su rad i doprinos modnoj sceni prepoznati i cenjeni kako u zemlji, tako i u inostranstvu. Njegova smrt predstavlja veliki gubitak za srpsku modnu industriju i javni život uopšte.

Kurir televizija je dostupna na kanalu broj osam za korisnike MTS Iris TV, m:SAT tv, Supernova, BeotelNet, Orion telekom, Yettel Hipernet TV, Pošta NET i Sat-trakt na teritoriji Srbije, u okviru platforme m:tel u Crnoj Gori i Bosni i Hercegovini i MTEL Global u dijaspori, kao i na aplikaciji Arena Cloud.

Kurir.rs

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track