STIŽU RODE U DOM NAŠE PEVAČICE! Katarina objavila radosne vesti i pokazala TRUDNIČKI STOMAK, pa progovorila o svojoj srodnoj duši!
Foto: Instagram screenshot

didanovićka će se uskoro ostvariti u ulozi majke!

STIŽU RODE U DOM NAŠE PEVAČICE! Katarina objavila radosne vesti i pokazala TRUDNIČKI STOMAK, pa progovorila o svojoj srodnoj duši!

Stars -

Pevačica Katarina Didanović objavila je na društvenim mrežama najradosnije vesti - da je u drugom stanju, a ona je, kako je otkrila na Instagramu, već u 22. nedelji trudnoće, a tom prilikom obelodanila je i fotografije sa trudničkim stomakom.

- Sa velikom radošću želim da sa vama podelim najlepše vesti da sam u blagoslovenom stanju i da ću za koji mesec postati mama. Ovo je moja najlepša godina i zahvalna sam Bogu na svemu, a najviše što je na moj put poslao moju srodnu dušu. Ovim putem bih najavila i kratku muzičku pauzu i zahvalila bih se svima na dosadašnjoj saradnji. Na pesmi koju ste svi zavoleli, na sve većim angažovanjima i interesovanjima za moje nastupe. Družimo se ljudi nekom drugom prilikom i nastavljamo još jače. Ljubimo vas i volimo - napisala je Katarina na svo0m profilu na Instagramu i otkrila da je u 22. nedelji trudnoće.

Katarina Didanović
foto: Instagram screenshot

Katarina je obelodanila i fotografije sa trudničkim stomakom, koje možete pogledati klikom OVDE.

Podsetimo, pevačica se svojevremeno se našla u žiži interesovanja zbog spekulacija o odnosu sa bivšim dečkom Milice Todorovic.

Kurir.rs

Bonus video:

00:53

U današnjoj epizodi Majke i snajke svoje kulinarske veštine testiraće porodica Dragojlović

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track