JANJUŠ POKUŠAVA DA URAZUMI ANĐELU: Teško te je gledati, razmisli kako se ponašaš! Njoj saveti ne odgovaraju: UVEK SAM JA KRIVA
Foto: Printscreen

savetodavac

JANJUŠ POKUŠAVA DA URAZUMI ANĐELU: Teško te je gledati, razmisli kako se ponašaš! Njoj saveti ne odgovaraju: UVEK SAM JA KRIVA

Stars -

Marko Janjušević Janjuš nakon emisije odlučio je da sedne i porazgovara sa Anđelom Đuričić i pokuša da je malo dozve pameti i umiri.

Anđela Đuričić
foto: Printscreen

- Moraš da staneš, ti od svih svojih problema napraviš još jedan problem i to nebitan. Ja imam žensko dete, ali teško te je gledati, iskreno da ti kažem. Nešto moraš da vidiš sama sa sobom, ne zbog tebe nego zbog tvojih. Za sve u životu treba vreme, pravio sam i ja greške, pa treba tebe ili Zvezdanu da kažem: "Sram te bilo". Ja svaku noć kad legnem razmišljam šta sam napravio od života, iskreno ti kažem. Ne mogu sad da se ubijem, ni ti, ni ja - govorio je Janjuš.

Anđela Đuričić
foto: Printscreen

- Baš nisam dobro - rekla je Anđela.

- Video sam i sinoć kako se ponašaš, ali dobro razmisli kako se ponašaš. Nisi ništa loše uradila, ali nekad izgleda... Bolje da izbaciš sve iz sebe i budeš pozitivna, ali nemoj ništa na silu da radiš. Sve što radiš na silu biće ti još gore - nastavio je on.

- Šta god da uradim ne valja - rekla je Anđela.

- Ja tebe razumem, moraš da brojiš do 10. Neko ti 100 puta kaže da se smiriš, ja kad poludim isto ne vidim nikog, ali bar malo prikoči, stani i razmisli - govorio je Janjuš.

- Da - rekla je ona.

- Ne krivi ni Ani, ni Zvezdana, ni Maju, samo sebe krivi za sve što uradiš. Niko te ne tera da uradiš - prilčao je bivši košarkaš.

Kurir.rs/ Pink.rs

Bonus video:

02:14

Janjuš došao u majdan da sluša Teu tairovic i kacu Živković

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track