VENDI PROKOMENTARISALA DEJANOVU PROMENU VERE! Srpski identitet znači Svetosavlje, naš jezik i ćirilično pismo (VIDEO)
Foto: Kurir televizija

stars

VENDI PROKOMENTARISALA DEJANOVU PROMENU VERE! Srpski identitet znači Svetosavlje, naš jezik i ćirilično pismo (VIDEO)

Stars -

U emisiji Puls Srbije gostujući kod Ivana Gajića, Vesna Vukelić Vendi komentarisala je prelazak bivšeg učesnika rijalitija zadruga, Dejana Dragojevića u islam.

puls
foto: Kurir televizija

- Srpski identitet znači svetosavlje, kosovski zavet, srpski jezik i ćirilično pismo. Mi smo imali 300 godina od rođenja gospoda Isusa Hrista, sve do milanskog edikta. Mi smo za tih 300 godina imali čuda i Gospod je ostavio tih 12 apostola i silu živog Boga koja nam je otvorila sva vrata, a pri tom je naš Bog Trojica, tri ipostsni Bog. Ostavljeno nam je Vaskrsenje - rekla je Vendi i dodala:

- Islam kome se prikolonio Dejan nastao je 700 godine, posle svih tih naših pobeda. 610. godine se Muhamedu javio Džubril izbad Meke i uhvatio ga za gušu, počeo da ga davi i rekao mu ja sam taj koji će da ti daje informacije i mi sada posle svih tih 700 godina, verujemo da se pojavio Muhamed, koji je pritom čovek koji se 10 puta ženio i umro je tako što mu je jedna žena ubacila otrov u jagnjetinu. Bio je čovek koji je voleo raskoš, hedonizam i žene i tako je krenula ta vera - izjavila je Vendi ne potkrepivši svoje tvrdnje nikakvim konkretnim dokazima..

04:10

DEJAN SE PRIKLONIO VERI MUHAMEDA KOJI JE BIO ŽENSKAROŠ Vendi: To je greh i bezumlje, Džubril ga je uhvatio za gušu i DAVIO GA!

- Nama je Gospod rekao da ako neko promeni zarez jedan da bude na njega prokletstvo, a kamoli sad dolazi jedan Muhamed i kaže samo se njemu javio Alah. Greh je i to je bezumlje, ajde sa se on rodio u Saudijskoj Arabiji gde su Meka i Medina.

Kurir.rs

Kurir televizija je dostupna na kanalu broj osam za korisnike MTS Iris TV, m:SAT tv, Supernova, BeotelNet, Orion telekom, Yettel Hipernet TV, Pošta NET i Sat-trakt na teritoriji Srbije, u okviru platforme m:tel u Crnoj Gori i Bosni i Hercegovini i MTEL Global u dijaspori, kao i na aplikaciji Arena Cloud

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track