"MARTA JE VODILA RAČUNA O NJOJ JA NISAM IMAO VREMENA" Mile Kitić zaplakao na pitanje o ćerki, pa prokomentarisao njene udvarače!
Foto: Printscreen/Instagram, Ana Paunković

savladale ga emocije

"MARTA JE VODILA RAČUNA O NJOJ JA NISAM IMAO VREMENA" Mile Kitić zaplakao na pitanje o ćerki, pa prokomentarisao njene udvarače!

Stars -

Mile Kitić večeras se pojavio na Saboru narodne muzike, i nakon mnogo vremena stao pred kamere pa odgovarao na pitanja medija.

Mile Kitić
foto: Printscreen/Premijera

Pevača je sedma sila upitala koliko je bio prisutan u odrastanju svoje mezimice Elene na šta je pevač zaplakao.

- Ponosan sam na Elenu kako je uspela u životu i čime se bavi. Marta je vodila računa o njenom odrastanju nisam imao vremena jer sam pevao - rekao je Kitić pa otkrio da li je ljubomoran na momke koji se udvaraju njegovoj ćerki.

ELENA KITIĆ
foto: Printscreen instagram

Mile, svo vreme koje ne provodi sa svojom ćerkom pokušava da joj nadomesti ispunjavanjem njenih želja pa je tako na veliko oduševljenje supruge Marte i ćerke Elene egzotičnom destinacijom Dominikanom, odlučio da im baš tamo kupi kuću.

− Jednom su Marta i Elena otišle u Dominikanu i kad su se vratile, samo su ponavljale Dominikana, pa Dominikana. Obe su izrazile želju da češće borave tamo, a ja sam onda rekao: „Ako volite, izvolite” ‒ ispričao je Mile Kitić.

Kurir. rs/ Infomer

Bonus video:

00:29

Marta i Mile Kitić prvi put zajedno u Dominikanskoj Republici

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track