VENČANJE ANASTASIJE I GUDELJA IPAK U SEVILJI! Ražnatovićeva se porađa u Španiji, a ovo su detalji INTIMNE ceremonije!
Foto: ATA Images, Damir Dervišagić

sve je isplanirano

VENČANJE ANASTASIJE I GUDELJA IPAK U SEVILJI! Ražnatovićeva se porađa u Španiji, a ovo su detalji INTIMNE ceremonije!

Stars -

Anastasija Ražnatović i njen izabranik fudbaler Nemanja Gudelj uskoro će postati roditelji devojčice. Anastasija je trenutno u četvrtom mesecu trudnoće, a beba će se roditi početkom oktobra.

Anastasija Ražnatović, Nemanja Gudelj
foto: Instagram

Kako pišu domaći mediji, mladi par planira da organizuje intimno venčanje samo za najužu rodbinu i prijatelje u julu ove godine u Sevilji, a onda će uslediti gala svadba i crkveno venčanje naredne godine.

Anastasija Ražnatović
foto: Instagram/Printscreen

- Anastasija i Nemanja su presrećni što će dobiti ćerku. Lepe vesti su odmah javili svojim porodicama. Ceca je zaplakala, a Veljko je bio presrećan što će postati ujak. I Nemanjina porodica se raduje što stiže prinova. Gudeljeva majka Olivera ne može da dočeka da dobije prvo unuče, kao i otac Nebojša. Svi su oduševljeni - započinje priču izvor blizak paru.

Nemanja Gudelj, Anastasija Ražnatović
foto: Nemanja Nikolić, Antonio Ahel/ATAImages, Shutterstock

- Tasa je želela da se porodi u Španiji kako bi ćerka dobila njihovo državljanstvo. Zato je i pokrenula postupak za dobijanje stalnog boravka u toj zemlji. Međutim, ta procedura još nije završena, pa ona ne može da dođe u Srbiju. Ali jedva čeka da se to okonča kako bi došla u Beograd, jer joj mnogo nedostaje porodica. - dodaje izvor.

Kurir.rs/Informer/Blic

Bonus video:

00:08

Anastasija Ražnatović bodri dečka

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track