SVE LJUBAVI ANASTASIJE RAŽNATOVIĆ! Danas blista od sreće i čeka bebu sa fudbalerom, a evo koga je VOLELA PRE GUDELJE!
Foto: Shutterstock, Nemanja Nikolić

SVE LJUBAVI ANASTASIJE RAŽNATOVIĆ! Danas blista od sreće i čeka bebu sa fudbalerom, a evo koga je VOLELA PRE GUDELJE!

Stars -

Anastasija Ražnatović i Nemanja Gudelj nedavno su otkrili da čekaju devojčicu i da je pevačica u uskoro petom mesecu trudnoće.

Budući roditelji ne kriju sreću zbog lepih vesti, a nakon dva dečaka koja je Veljko dobio u braku sa Bogdanom, u porodicu Ražnatović stiže i jedna mezimica.

Anastasija Ražnatović
foto: Instagram/Printscreen

Ljubavni par je zajedno godinu dana, a Anastasija je pre Nemanje bila u dve jako duge veze, koje su se iz različitih razloga završavale a obećavale su uspeh od samog početka.

Ražnatovićeva je bila u mladalačkoj vezi sa rođenim bratom Maše Terzić koja je u to vreme bila u ljubavi sa njenim rođenim bratom Veljkom.

Maša Terzić, Veljko Ražbatović
foto: Instangram

Kostadin Terzić je prvi dečko koga je Anastasija javno pokazala i sa njim dolazila na razna gradska dešavanja.

Ljubav između Anastasije i Kostadina bila je prava mladalačka, prva ljubav koje se verovatno rado sećaju. Tada, iako je to već bilo davno, Anastasija je o Kostadinu imala da kaže sve najbolje nakon raskida, iako je sigurno prvi raskid prve ljubavi morao da bude i bolan.

- Nije bilo nikakve svađe, rastali smo se na najnormalniji način. Ostali smo prijatelji, a priče o našim svađama nemaju veze sa istinom. I dalje imam lepo mišljenje o Kostadinu - decidna je bila Anastasija za domaće medije, govoreći u sličnom tonu u kojem danas objašnjava kraj odnosa sa drugim biznismenom s kojim je prekinula vezu.

Nekoliko godina kasnije našao je sreću sa drugom devojkom sa kojom je dobio decu.

Zvezdan Terzić, Ceca, Anastasija Ražnatović, Kostadin Terzić
foto: Marina Lopičić

Anastasija je navodno bila u vezi i sa košarkašem Milošem Teodosićem posle raskida sa Terzićem.

Ona je sa njim navodno bila tri meseca u vezi, ali krah se desio zbog toga što je on tada bio u Rusiji, a pevačica u Srbiji. Šuškalo se da je Anastasijin tada bivši dečko Konstantin pokušao da stupi u kontakt sa njom, ali da pevačica nije odgovarala na pozive i poruke. Anastasija i Miloš su posle svega navodno ostali u dobrim odnosima, a kasnije se Miloš oženio glumicom Jelisavetom Orašanin.

Milos Teodosic
foto: Sasa Pavlić Koky I Damir Dervišagić

Ubrzo nakon toga, uplovila je u vezu sa Đorđem Kuljićem, sa kojim je bila nešto drugačijeg ponašanja i svoju intimu krila daleko od medija. Samo na rođendanima, venčanjima i jako bitnim datumima njigove porodice domaća javnost je imala priliku da ih vidi zajedno.

Đorđe je mladi biznismen koji dolazi iz ugledne porodice u Novom Sadu. Kuljićev otac je takođe biznismen, a jedan od poslova koji je prepustio svom nasledniku Đorđu jeste firma za transport kamionima u Americi. Za to podneblje odranije ga vezuju lepe uspomene budući da se Anastasijin bivši dečko školovao u Njujorku, a ono što je posebno zanimljivo jeste činjenica da je za vreme školovanja Kuljić delio stan sa ćerkom Dragana Stojkovića Piksija, Anjom Valente.

Anastasija Ražnatović, Đorđe Kuljić
foto: Zorana Jevtić

Tadašnji ljubavni par je započeo zajednički život i sve je ukazivalo da će njihov odnos biti krunisan brakom, ali posle 5 godina veze Anastasija i Đorđe su zauvek stavili tačku i razišli se.

Ražnatovićeva nije mnogo govorila o njemu, sem da su se razišli na pristojan i civilizovan način.

Mihajlo Šaulić, Svadba, Venčanje, Anastasija Ražnatović
foto: Nemanja Nikolić

Fudbaler Nemanja Gudelj, koga je upoznala preko prijatelja, strogo je bio čuvan od očiju javnosti, sve dok jednom prilikom njena majka nije objavila video snimak gde su porodice na okupu.

Anastasija ni nakon toga u javnosti nije mngoo govorila o svom odnosu sa fudbalerom te je retko i na svom Instagram nalogu objavljivala fotografije sa njim. Od kako su stupili u vezu, spekuliše se o lošim odnosima pevačice i njene, sada već buduće svekrve Olivere, ali ni o tome nikada javno nije pričala.

Anastasija Ražnatović
foto: Instagram/Printscreen

Očigledno je ljubav pobedila sve pritiske i izazove, jer uskoro staju na ludi kamen, kada će upriličiti opštinsko venčanje zbog njenog drugog stanja, a kad beba dođe na svet i gala svadbeno veselje.

Kurir.rs

Bonus video:

00:11

Anastasija Ražnatović spustila šorts i pokazala trbušnjake

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja