NAKON SPEKULACIJA O PORODIČNIM ODNOSIMA OGLASIO SE DRAGI GUDELJ! Emotivnim rečima obratio se bratu i budućoj snajki Anastasiji!
Foto: Damir Dervišagić

samo se još majka ne oglašava

NAKON SPEKULACIJA O PORODIČNIM ODNOSIMA OGLASIO SE DRAGI GUDELJ! Emotivnim rečima obratio se bratu i budućoj snajki Anastasiji!

Stars -

Anastasija Ražnatović uskoro će postati majka. Srećne vesti iz porodice Ražnatović stigle su juče, a očekuje se da će Cecina ćerka sredinom decembra na svet doneti devojčicu.

Anastasija Ražnatović
foto: Instagram/Printscreen

Anastasija i njen partner, fudbaler Nemanja Gudelj, već opremaju sobu za bebu, sa kojom će živeti na relaciji Španija-Srbija, ali će prevashodno boraviti u Sevilji, gde bi pevačica trebalo i da se porodi. Budući roditelji se još uvek nisu oglasili, ali redovno dele objave na društvenim mrežama.

Iako se mnogo spekulisalo o porodičnim odnosima Anastasije i porodice Gudelj, jedan potez Nemanjinog brata je sve demantovao.

Dragi Gudelj
foto: Printscreen/Instagram

Nakon što je kao bomba odjeknula vest o njenoj trudnoći, oglasio se i Nemanjin brat, Dragi Gudelj i obratio im se dirljivim rečima uz objavu njihove prve zajedničke slike sa stomakom.

- Reči nisu potrebne, vi ljudi znate... - napisao je Dragi i postavio srce.

Dragi Gudelj
foto: PrintScreen

Kurir.rs

Bonus video:

00:08

Anastasija Ražnatović bodri dečka

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track