TUŽNA GODINA BEZ VIDOJA RISTOVIĆA! Na pomenu Miša Grof skrhan od bola GRLI unuku, od Nikoline ni TRAGA NI GLASA!
Foto: Kurir/A.J.Panić, Aleksandar Jovanović Cile

muk na groblju

TUŽNA GODINA BEZ VIDOJA RISTOVIĆA! Na pomenu Miša Grof skrhan od bola GRLI unuku, od Nikoline ni TRAGA NI GLASA!

Stars -

Srpski istoričar umetnosti Vidoje Ristović umro je 8. maja prošle godine u Beogradu, a njegova porodica danas održava pomen u njegovu čast.

Na pomenu su došli porodica i prijatelji, Miša Grof je sve vreme u suzama grlio unuku, a Vidojeva prva supruga Lana se takođe pojavila da oda počast bivšem suprugu.

Vidoje Ristović
foto: ATA images

Nikolina Pišek danas se nije pojavila na pomenu, ali je juče na groblje donela venac sa posebnom porukom na njemu.

Vidoje Ristović
foto: ATA images

Podsetimo, voditeljka Nikolina Pišek prošle godine ostala je bez muža istoričara umetnosti Vidoja Ristovića, koji je iznenada umro. Takođe, u medijima se mesecima pisalo o njenom sukobu sa svekrom Mišom Grofom. Nikolina je nedavno smogla snage i progovorila o svemu što ju je zadesilo.

Nikolina Pišek
foto: Printscreen/Una Tv

- S time se nikad ne nosite najbolje. Ne postoji gubitak s kojim se možete nositi dobro. Gubitak je gubitak. Moj dodatni problem je što nisam uspela ni godinu dana posle sve to Procesuirati. Još ima jutra kad se probudim i ne shvatam šta se dogodilo i koliko su se stvari promenile. Možda je i dobro da mi se sve događa tolikom brzinom, da ne stignem misliti. S vremena na vreme se bojim da će se to što se mora procesuirati odjednom dogoditi. Naleteti samo od sebe. Haos koji mi se dogodio nije mi dao priliku da budem sama sa sobom i bavim se svojim emocijama. Da postavim stvari na svoje mesto, nego ih nasilno guram na neka nova mesta. Trudim se da niko, pritom mislim na svoju decu, najviše na najmlađu ćerku, ne primjećuje moju tugu“, kazala je voditeljka za „Slobodnu Dalmaciju“.

Kurir.rs/Blic

Bonus video:

00:08

Miša Grof sa Vidojevom prvom suprugom

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track