KOMŠIJE SARE JO PROGOVORILE O NJOJ I NJENOM DEČKU! Otkrili sve o odnosu ljubavnog para, evo da li ju je popularnost POLJULJALA!
Foto: Printscreen/Premijera

detalji TEŠKE BORBE

KOMŠIJE SARE JO PROGOVORILE O NJOJ I NJENOM DEČKU! Otkrili sve o odnosu ljubavnog para, evo da li ju je popularnost POLJULJALA!

Stars -

Sara Jovanović, poznatija kao Sara Jo, već duže vreme živi na relaciji Srbija - Slovenija, zbog izabranika Žige Sotlara, a kada je u Beogradu, komšije kažu da je često viđaju.

Sara Jovanović
foto: Stefan Stojanović

– Sara je divna, jako ljubazna, iako je uvek u nekoj žurbi, stalno negde zuji, kao i svi mladi, svaki put se javi, naravno sa osmehom na licu. Pitamo je nekada u prolazu o nekim aktuelnostima na estradi, na šta nam uvek šaljivo odgovori – rekla je jedna starija gospođa i dodala:

– Zbog toga se nisam iznenadila kada sam je srela u autobusu. Nije dozvolila da je popularnost poljulja.

Kako mnogo vremena provodi van kuće, uvek vodi svog ljubimca sa sobom.

– Sara ima najslađu kucu u kraju. Poznato je da je jako vezana za njega. Svakodnevne šetnje su nezaobilazne, a kada ona nije u Srbiji, čuvaju ga njeni roditelji – ispričala nam je mlada devojka:

Sara Jovanović
foto: Zorana Jevtić

– Obožavam njenu muziku, volim sa njom da podelim utiske kada objavi novu pesmu. Mnogim mojim drugovima deluje umišljeno, ali ih ja ubeđujem da nije takva.

Kažu da je redovna u teretani.

– Vodi računa o sebi i to se primeti. Kada joj u ruci nije povodac, onda je torba za trening. Drugarica ide u istu teretanu sa njom i kaže da stvarno vredno radi. Uglavnom se ljudi slikaju za Instagram – rekao je jedan mladić.

Sara Jovanović
foto: Printskrin/B92

Kako Sara boravi u Sloveniji, tako i Žiga dolazi u Beograd, te su komšije i njega imale priliku da vide.

– Uvek nasmejan mladić, prosto da ne poveruješ! Baš su lep par, idu jedno uz drugo. Čujemo nekada u prolazu kako priča na našem jeziku, Sara ga uči, pa nam bude simpatično. Javlja nam se sa “Dobar dan” i to je mnogo lepo. Trudi se da se uklopi – rekla je jedna baka.

Kurir.rs/Blic

Bonus video:

01:28:36

SCENIRANJE 23.04.2023. MIRKA VASILJEVIC

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track