BAKA PRASE UHVAĆEN U LAŽI! Priznao da živi kao PODSTANAR, od stana u Beogradu na vodi od 1.500.000 € nema ništa: Ovako se sad PERE
Foto: Ana Paunković, Nemanja Nikolić

"tek sad ću sagraditi kuću!"

BAKA PRASE UHVAĆEN U LAŽI! Priznao da živi kao PODSTANAR, od stana u Beogradu na vodi od 1.500.000 € nema ništa: Ovako se sad PERE

Stars -

Bogdan Ilić, poznatiji kao Baka Prase, priznao je da sve vreme obmanjuje javnost kako ima nekretnine u kojima živi i da je zapravo sve stanove iznajmljivao. Navodno, on uskoro počinje gradnju svoje kuće u Beogradu koja bi trebalo da bude gotova do kraja ove ili početkom sledeće godine.

Ove informacije jutjuber je izneo u jednom od svojih poslednjih lajv uključenja.

Baka Prase
foto: Printscreen

- Imam lepe vesti, ovo je prvi put da pričam o tome jer je sad sigurno. Gradim kuću uskoro, prvi svoj dom, i zbog toga sam mnogo srećan, ne mogu da vam opišem. Poslednjih sedam godina rentam, idem iz stana u stan, nikako da se skućim, nikako da mogu da nazovem domom mesto gde živim i mnogo sam uzbuđen i srećan. Do kraja godine bi trebalo da imam kuću sazidanu, možda početkom sledeće. Biće ludilo kuća, dva ili tri sprata, teretana, studio za snimanje, bazen, sve ful - pričao je on i dodao da planira i kupovinu automobila.

- Svi su pričali "nema stan, budala, potrošiće sve pare"... Ja sam znao da sve ide u dobrom smeru. Znam koliko me vi volite i podržavate, video sam da sve ide kako treba, da ne može ništa loše da se desi. Samo sam radio i radio, ulagao pare pametno i sad mi se sve to vraća. Hvala bogu, imam pare da radim šta hoću, da gradim šta hoću. Konačno ću moći da urlam, da radim lajvove, skačem, neće komšije da mi se*u. Naravno, ide i novi auto - naveo je Ilić.

Baka Prase
foto: Printscreen

Podsetimo, Baka Prase je u januaru 2020. objavio video-klip u kom je predstavio navodno svoj stan u naselju Beograd na vodi, koji je, kako je tad rekao, platio 1.700.000 evra. Reč je o nekretnini od 200 kvadrata koja ima privatnu teretanu, bazen i dvorište. Pored dnevne sobe, kuhinje i dve terase, stan poseduje i čak tri spavaće sobe i tri kupatila. Gotovo iz svake prostorije pruža se nestvaran pogled na reku, a Bogdan je tada rekao da je na uređenje enterijera potrošeno 700.000 evra.

- Radilo se, ja neću da se stidim toga što sam radio i zaradio za ovaj stan! Evo, kažete mi sad da je ludilo stan... Pa da, zato što je koštao 1.700.000 - rekao je ranije Ilić, ali kako je sad i sam rekao, slagao je da je stan njegov.

Baka Prase
foto: Printscreen

Kurir.rs

Bonus video:

00:18

BAKA PRASE STIGAO U 29. NOVEMBAR

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja