DRAGOJEVIĆ ISKRENO O TAJNIM RAZGOVORIMA SA ANOM ĆURČIĆ! Dejan joj dao savet zlata vredan, a ona uradila SUPROTNO! Svi detalji
Foto: Printscreen/Pink, Printcreen/Youtube

OTKRIO DA LI JE PODRŽAVA

DRAGOJEVIĆ ISKRENO O TAJNIM RAZGOVORIMA SA ANOM ĆURČIĆ! Dejan joj dao savet zlata vredan, a ona uradila SUPROTNO! Svi detalji

Stars -

Dejan Dragojević koji je poslednjih nedelja u žiži interesovanja nakon što je obelodanio da je pre četiri godine primio islam, osvrnuo se na odnose sa članovima porodice Dragojević, ali je otkrio i detalje poznanstva sa Anom Ćurčić.

Najpre je progovorio o svakodnevnim navikama i treningu, a dodao je i da ga David, njegov brat, motiviše u tome.

Dejan Dragojević, David Dragojević
foto: Printscreen/Premijera, Printscreen/Youtube

- Nisam trenirao više od mesec i po dana, i danas sam odradio prvi trening. David me stalno kritikuje, a ja radim onako kako želim - rekao je on kroz osmeh.

Dejan se osvrnuo i na svoju baku koju izuzetno poštuje, a koja je juče proslavila 82. rođendan.

- Moja baka je napunila 82.godine, i danas je poseban dan, jer ćemo je posetiti danas. Baba voli slatkiće i muškatle i to su naši pokloni za nju. Odrali smo svi sa babom, vezani smo svi za nju. Interesantno je da je već počela da meša mene i Davida, ali dobro - rekoa je kroz osmeh.

Dejan Dragojević
foto: Printscreen Premijera vikend specijal

Nakon toga, David se osvrnuo i na svoj ljubavni život.

- U mom ljubavnom život je sve med i mleko. Ide mi ljubav. Ja se uvek fokusiram na osobu koja je pored mene. To je Jovana i ja vidim da me voli. Ona je sve prihvatila i ostala pored mene, iako se svašta pričalo. Sve to pokazuje da je jako kvalitetna osoba - rekao je on i otkrio da li će stati na ludi kamen.

- Meni se nije dogodilo ništa slično kao Ani. Ne gledam sada rijaliti, ali u hodu nešto poropratim. To što se dešava je sve suprotno od onoga što se meni desilo. Ja sam savetovao Anu dok je bila napolju, na početku sam pričao sa njom, dugo smo ostajali na telefonu. Davao sam joj savete, mislio sam da mogu da utičem na nju. Ona je onda odlučila da uđe u šou, ja sam joj pružio podršku, ali sada više ne gledam - zaključio je on.

Dejan Dragojević
foto: Printscreen Premijera vikend specijal

Dejan je potom otkrio da je bio u kontaktu sa Anom Ćurčić pre njenog ulaska u rijalitiji i da joj je dao savet zlata vredan, ali ga ona nije poslušala.

- Svi osuđuju rijalitije, a svi žive po šablonu rijalitija. Zgražavaju se nad tim dešavanjima, a ko zna šta se dešava u njihovim životima - rekao je na početku i objasnio da njegova situacija nije bila ista kao situacija koja se desila Ani.

- Meni se nije dogodilo ništa slično kao Ani. Ne gledam sada rijaliti, ali u hodu nešto propratim. To što se dešava je sve suprotno od onoga što se meni desilo. Ja sam savetovao Anu dok je bila napolju, na početku sam pričao sa njom, dugo smo ostajali na telefonu. Davao sam joj savete, mislio sam da mogu da utičem na nju. Ona je onda odlučila da uđe u šou, ja sam joj pružio podršku, ali sada više ne gledam - zaključio je on u emisiji Premijera Vikend Specijal.

Kurir.rs

Bonus video:

00:59

Dejan Dragojević opleo po nevernicima

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track