DIVLJACI IZ RIJALITIJA! Oni su udarali žene pred kamerama, a jedan je OSUĐEN na kaznu KUĆNOG ZATVORA! STOP NASILJU!
Foto: Ana Paunković, Sonja Spasić, Nenad Kostić

nasilnici

DIVLJACI IZ RIJALITIJA! Oni su udarali žene pred kamerama, a jedan je OSUĐEN na kaznu KUĆNOG ZATVORA! STOP NASILJU!

Stars -

Stefan Karić nije jedini osumnjičeni nasilnik među učesnicima rijaliti šou programa koji kad tad pokažu svoju nasilnu crtu. Za njim je policija raspisla poternicu zbog toga što se sumnja da je pretukao starletu Natašu Šaviju.

Nataša Šavija, Stefan Karić
foto: Kurir/Privatna arhiva, Nemanja Nikolić

Pored njega, silu nad ženam pokazali su i Zvezdan Slavnić, Filip Car, Miki Đuričić, Vladimir Tomović. Slične ispade, ali jednako odgovorne imali su i Filip Đukić, kao i Milutin Radosavljević Mili. Ovi učesnici nisu jedini koji su imali zverske napade na žene.

Zvezdan Slavnić, Ana Čurčić
foto: screenshot Pink tv, Shutterstock

U "Zadruzi 2" Miki Đuričić je udario šamar Suzani Perović , a Nadeždu Biljić je udarao štakama, zbog čega je osuđen na kaznu kućnog zatvora.

Suzana Perović, Miki Đuričić
foto: Printscreen/Instagram, Printscreen/Magazin In

Njegov kolega po nasilju iz iste sezone Vladimir Tomović je izbačen iz rijalitija zbog pokazivanja sile nad starletom Aleksandrom Subotić.

Vladimir Tomović nasrće na Aleksandru Subotić
Vladimir Tomović nasrće na Aleksandru Subotićfoto: Printscreen Youtube

Car je u više navrata pokazivao svoju snagu u rijalitiju.On je tukao Maju Marinković i Dalilu Mujić. Pored verbalne jačine da uvredi, omalovaži i izvređa, on je u nekoliko navrata pokazao da ume da udari šamar, davi, čupa i maltretira žene.

Maja Marinković, Filip Car
foto: Ana Paunković, Nenad Kostić, Printscreen/Zadruga

Zvezdan Slavnić nasrnuo je na Anu Ćurčić , ali i na Anđelu Đuričić.

Ana Čuričić, Zvezdan Slavnić
foto: Profimedia, Ana Paunković, Nemanja Nikolić

U rijalitiju "Parovi" bilo je sličnih slučajeva, a Milutin Radosavljević Mili, koji je važio za favorita među gledaocima, svojevremeno je nasrnuo na svoju tadašnju devojku Marijanu Marković, i to dva puta u toku jednog dana.

Prijavite nasilje

Ministarstvo unutrašnjih poslova apeluje na građane da svaki vid nasilja u porodici prijave policiji besplatnim pozivom na broj telefona 0800 100 600 ili 192 koji su sve vreme dostupni.

Savetovalište protiv nasilja u porodici - SOS telefon i sigurna kuća 0800-011-011 besplatan poziv radnim danima 10-19 časova, 011 2769-466, radnim danima 10-19 časova, 062 304-560 noću 19-10 časova

Ekipa Kurira

02:45

UŽIVO! POČELA JE POSLEDNJA ZADRUGA: Vatromet osvetlio nebo iznad Bele kuće, a prva se u rijalitiju pojavila ONA! (KURIR TV)

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track