EVO ŠTA RADI MISICA DOK POLICIJA TRAGA ZA OSUMNJIČENIM STEFANOM KARIĆEM! Jovana spakovala kofere, evo gde se nalazi!
Foto: Printscreen/Instagram

EVO ŠTA RADI MISICA DOK POLICIJA TRAGA ZA OSUMNJIČENIM STEFANOM KARIĆEM! Jovana spakovala kofere, evo gde se nalazi!

Stars -

Nataša Šavija primljena je sinoć u Urgentni centar KC Vojvodina, a nasilniku koji joj je naneo teške fizičke povrede preti kazna zatvorom.

Izvor blizak istrazi pokrenutoj zbog sinoćnjeg događaja potvrdio je da je za to krivično delo osumnjičen Stefan Karić.

Nataša Šavija, Stefan Karić
foto: Kurir/Privatna arhiva, ATAImages

- Policija intenzivno traga za Stefanom Karićem koji je osumnjičen da je sinoć u etno selu Vrdnička kula napao Natašu Šaviju i naneo joj teške telesne povrede a zatim pobegao sa mesta gde se dogodio incident - kratko je rekao sagovornik blizak istrazi.

On napominje da bi operativnim radom trebalo brzo da bude lociran i priveden, a o čitavom slučaju obavešteno je i nadležno javno tužilaštvo.

Ukoliko policija utvrdi da je on počinio nasilje nad starletom, Stefanu preti kazna od šest meseci do pet godina, zbog nanošenja teških telesnih povreda.

Stefan Karić, Nataša Šavija
foto: Kurir/Privatna arhiva, ATAImages

I dok svi čekaju potvrdu gde se Karić nalazi, budući da mu se gubi svaki trag, njegova bivša devojka i voditeljka Jovana Ljubisavljević uživa u današnjem danu.

Jovana Ljubisavljević
foto: Printscreen/Hype

Naime, Jovana je spakovala kofere i sa svojim novim dečkom Bogdanom Srejovićem otputovala na bazen.

Jovana Ljubisavljević
foto: Printskrin/Instagram

- Volela bih da kažem, rekla sam da se neću oglašvati, svi očekuju sad šta jedem, gde smo seli, kad smo legli... Ono što odlučimo da podelimo, mi ćemo podeliti. Ja sutra mogu da postanem gospođa Srejović, a mogu i da završim sa njim i da niko ne zna - govori Jovana o odnosu sa novim partnerom.

Bogdan Srejović, Jovana Ljubisavljević
foto: Printscreen Instagram, Ana Paunković, Nenad Kostić

- Mnogi su komentarisali da se obelodanili, ne, kad sam rekla, to se desilo. Izlazili smo, u krugovima društva, upoznavali smo se, možda je tu bilo od prvog dana nešto, ja sam imala medijski linč, selidba, on je bio uz mene, ja uz njega kroz teške trenutke.

Pored Jovane, Iva Grgurić takođe je pored svoje jače polovine.

Prijavite nasilje

Ministarstvo unutrašnjih poslova apeluje na građane da svaki vid nasilja u porodici prijave policiji besplatnim pozivom na broj telefona 0800 100 600 ili 192 koji su sve vreme dostupni.

Savetovalište protiv nasilja u porodici - SOS telefon i sigurna kuća 0800-011-011 besplatan poziv radnim danima 10-19 časova, 011 2769-466, radnim danima 10-19 časova, 062 304-560 noću 19-10 časova

Kurir.rs/Republika

Bonus video:

00:09

Jovana Ljubisavljević otišla da se pomoli Svetoj Petki na Kalemegdanu

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track