VAŽIO JE ZA NAJKULTURNIJEG MOMKA SA ZVEZDARE, A DANAS JE OSUMNJIČEN ZA ZVERSKE BATINE! Posle nje je postao drugi čovek!
Foto: Kurir/Privatna arhiva, Nemanja Nikolić

sunovrat stefana karića

VAŽIO JE ZA NAJKULTURNIJEG MOMKA SA ZVEZDARE, A DANAS JE OSUMNJIČEN ZA ZVERSKE BATINE! Posle nje je postao drugi čovek!

Stars -

Stefan Karić postao je poznat javnosti pre nekoliko godina kada je bio u vezi sa pokojom misicom Dijanom Milojković.

Kada se Dijana razbolela od raka, Stefan je tokom hemioterapije obrijao i svoju glavu kako bi pružio podršku devojci koju najviše voli, te je domaća javnost upoznala detalje njene borbe sa opaskom bolješću ali i njihovog odnosa.

Stefan Karić, Dijana Milojković
foto: Printscreen

Karić je sve vreme bio uz nju, dok u jednom momentu kao bomba nije odjeknula vest da su se ipak razišli, navodno zbog njegove prevare, iako je on to demantovao nešto kasnije.

Stefan Karić, Dijana Milojković
foto: Printscreen/Instagram

Dijana je nakon teške borbe podlegla bolesti iako je sve izgledalo kao da će uspeti da pobedi, a nakon njene smrti Karić je nestao iz medija sve dok nije kročio u rijaliti Zadruga.

Stefan Karić
foto: Printscreen

U to vreme je važio za jednog od najvaspitanijih i najkulturnijih momaka koga su Šimanovci videli, a i za miljenika žena. Nikada nije krio koliko je voleo Dijanu a to su znale i devojke koje su sa njim uplovaljavale u ljubavne odnose.

Prilikom boravka u Zadruzi, Stefan je bio u vezi sa Ivom Grugurić sa kojom ljubav nije potrajala.

Stefan Karić
foto: Printscreen/Youtube

Nakon toga sa Ivanom Šopić ali ju je odmah nakon finala ostavio, zbog kako je rekao, ružne prošlosti.

Stefan Karić, Ivana Šopić
foto: Printscreen

Sledeće sezone, uplovio je u odnos sa Jovanom Ljubisavljević sa kojom je sve ukazivalo na to da će stati na ludi kamen ali se to ipak nije desilo. U međuvremenu je povezivan sa raznim devojkama sa kojima je bio samo na jedno veče.

Jovana Ljubisavljevic, Stefan Karic
foto: Printscreen/Magazin In

Tokom učešća u rijalitiju, jedan od zadrugara je napisao pesmu posvećenu vezi Stefana i Dijane, a Karić je tom prilikom plakao kao malo dete. Mnogi njegovi prijatelji, ali i zadrugari, komentarisali su da je Karić bio jedan čovek pre smrti Dijane a sasvim drugi posle posle. Ponašanje, društvo, odnosi sa ljudima ali i životni ciljeni znatno su postali drugačiji iako je on to nekoliko puta i sam priznao, ali je uvek nerado pričao o temi koja mu je promenila život iz korena.

Stefan Karić
foto: Printscreen

U ovom trenutku, policija intenzivno traga za njim kao osumnjičenim za brutalno zlostavljanje Nataše Šavije koja je završila u bolnici. Od Stefana nema ni traga ni glasa već 24 sata, a nikome nije jasno zašto se nije oglasio ukoliko sa pričom nema dodirnih tačaka.

Nataša Šavija
foto: Kurir/Privatna arhiva

Natašu trenutno čeka nekoliko operacija, a nekoliko jezivih slika zgranulo je domaću javnost.

Prijavite nasilje

Ministarstvo unutrašnjih poslova apeluje na građane da svaki vid nasilja u porodici prijave policiji besplatnim pozivom na broj telefona 0800 100 600 ili 192 koji su sve vreme dostupni.

Savetovalište protiv nasilja u porodici - SOS telefon i sigurna kuća 0800-011-011 besplatan poziv radnim danima 10-19 časova, 011 2769-466, radnim danima 10-19 časova, 062 304-560 noću 19-10 časova

Kurir.rs

Bonus video:

00:13

Nataša Šavija izjava iz bolnice

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track