"POKRIVA SE PEŠKIROM, NE JEDE, NE MOŽE SEBE DA GLEDA" Najbliži zabrinuti za starletu nakon brutalnog prebijanja: Sve joj je CRNO!
Foto: Kurir/Privatna arhiva

oglasili se

"POKRIVA SE PEŠKIROM, NE JEDE, NE MOŽE SEBE DA GLEDA" Najbliži zabrinuti za starletu nakon brutalnog prebijanja: Sve joj je CRNO!

Stars -

Nataša Šavija nakon batina koje je dobila u nedelju uveče na svadbi na kojoj je bila gost , trenutno boravi u bolnici pod konstantnim nadzorom lekara.

Nataša Šavija
foto: Printscreen

Sada su se i oglasili i njeni najbliži koji su u šoku i ne mogu da prepoznaju svoju ćerku nakon brutalnog nasilja za koje je osumnjičen Stefan Karić:

Nataša Šavija
foto: Kurir

- Natašu bi sutra trebalo da operiše Dr Bojan Pejaković. Trenutno je smeštena na odeljenju za maksiofacijalnu hirurgiju KC Vojvodina. Međutim, u depresiji je jer su joj sada još veći podlivi i sve joj je crno. Prekriva se peškirom preko glave, prima terapiju ali hranu odbija. Plače stalno i govori da je sama sebi odvratna. U sobi je sama, nema poseta niko ne sme da uđe u bolnicu zbog pandemije - rekao je izvor za Informer.

Nataša Šavija
foto: Kurir/Privatna arhiva

Podsetimo, Kurir je nakon 24 sata ponovo stupio u kontakt sa Šavijom, a ona je otkrila kako se danas oseća, a potom iz bolnice poslala i jaku poruku svim ženama.

- Nova operacija zakazana je za sutra. Primam lekove za bolove, infuziju, antibiotike, tako da mogu da kažem da sada nemam bolova. U pitanju je operacija jagodične kosti koja je polomljena.

Kurir.rs/ Republika

Bonus video:

02:33

ŠAVIJA VEROVATNO NE ZNA ŠTA JOJ JE SVE POLOMLJENO! Nedić: Neverovatno je da KARIĆ SAM BIRA kad će se pojaviti na suđenju!

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track