"SVOJE KOMPLEKSE SAM LEČIO PREKO NJEGA": Osman preuzeo Stefanovu krivicu na SEBE, veruje da će se izvući: Ne želim da ga OSUDIM!
Foto: Nemanja Nikolić, Nenad Kostić, Dado Đilas, Kurir

SMATRA da postoji objašnjenje za kompletan slučaj

"SVOJE KOMPLEKSE SAM LEČIO PREKO NJEGA": Osman preuzeo Stefanovu krivicu na SEBE, veruje da će se izvući: Ne želim da ga OSUDIM!

Stars -

Osman Karić otvoreno je progovorio o skandalu koji je šokirao kompletnu javnost.

Iako nije u kontaktu sa sinom, Stefanom, koji je u bekstvu zbog optužbi da je besomučno prebio starletu Nataše Šavije, on veruje da postoji objašnjenje za kompletan slučaj i da će Stefan iz svega izaći nedužan:

- Možda sam i ja kriv za sve, neke svoje komplekse sam lečio preko njega. Toliko sam ga voleo, da nisam želeo drugo dete. Ne znam, ne želim da ga osudim pre vremena - rekao je Osman u emisiji "Bajke iz podzemlja".

Nataša Šavija, Stefan Karić
foto: Kurir/Privatna arhiva, Nemanja Nikolić

Podsetimo, Stefan Karić zvanično je osumnjičen za brutalno nasilje nad Natašom Šavijom, koja je nakon batina završila u bolnici. Policija intenzivno traga za njim, a starleta čeka još jednu u nizu operacija.

Osman je odmah nakon skandala za Kurir otkrio da je i dalje u šoku zbog pomenute situacije, a napomenuo je i da će se Stefan sam predati policiji.

Nataša Šavija
foto: Privatna arhiva

- Sa Stefanom sam u bio kontaktu preko advokata samo. Zbog praznika njegov advokat nije bio tu, sada je došao i rekao mi je da će se sutra Stefan uredno javiti policiji i sudu. Ne znam šta bih vam rekao u neobranom grožđu sam, stalno mi zvone telefoni a ja ne znam detalje - rekao je Osman za Kurir.

Kurir.rs

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track