"MOJ SIN JE STAVLJEN NA STUB SRAMA, ON NIJE KRIV" Osman Karić brani Stefana, progovorio o njegovom privođenju
Foto: Nemanja Nikolić, Nenad Kostić, Dado Đilas, Kurir

smatra da on nije kriv

"MOJ SIN JE STAVLJEN NA STUB SRAMA, ON NIJE KRIV" Osman Karić brani Stefana, progovorio o njegovom privođenju

Stars -

Stefan Karić u jeku je skandala nakon što je optužen da je navodno prebio Natašu Šaviju, a od njega još uvek nema ni traga ni glasa.

Iako nije u kontaktu sa sinom, Stefanom, koji je u bekstvu zbog optužbi da je besomučno prebio starletu Nataše Šavije, Osman nalazi za opravdanje za svog naslednika i smatra da on nije kriv.

Nataša Šavija, Stefan Karić
foto: Privatna Arhiva/Kurir, ATAImages

Karić je potpuno očajan jer misli da će mu danas sinu staviti lisice na ruke.

Osman Karić
foto: Printscreen Instagram

- Moj sin je stavljen na stub srama. Danas će možda biti pritvoren samo zbog pritiska javnosti iako će dokazivati da nije izvršio delo koje mu se stavlja na teret. Pravda je spora ali dostižna - napisao je Osman, a potom uputio saučešće porodicama nastradalih u masakru koji se rano jutros dogodio.

Podsetimo, Stefan i Šavija su prisustvovali jednom zajedničkom veselju, nakon kojeg se navodno desio incident i Šavija je završila sa teškim telesnim povredama u bolnici.

Prijavite nasilje

Ministarstvo unutrašnjih poslova apeluje na građane da svaki vid nasilja u porodici prijave policiji besplatnim pozivom na broj telefona 0800 100 600 ili 192 koji su sve vreme dostupni.

Savetovalište protiv nasilja u porodici - SOS telefon i sigurna kuća 0800-011-011 besplatan poziv radnim danima 10-19 časova, 011 2769-466, radnim danima 10-19 časova, 062 304-560 noću 19-10 časova

Kurir.rs

Bonus video:

04:32

Osman Karić za Kurir

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track