TRAGIČNA SUDBINA NAŠE PEVAČICE! Pronašla muža mrtvog u lokvi krvi:"Pucao je sebi u glavu, to mi je oduzelo POLA ŽIVOTA"
Foto: YouTube/Nikad nije kasno

Taj prizor nikada neće zaboraviti

TRAGIČNA SUDBINA NAŠE PEVAČICE! Pronašla muža mrtvog u lokvi krvi:"Pucao je sebi u glavu, to mi je oduzelo POLA ŽIVOTA"

Stars -

Takmičarka iz Bosne i Hercegovine, Nihada Kapetanović, osvojila je srca televizijske publike, ali i stručnog žirija kada je izvela numeru "Ti si mi bio sve što drugi nisu", Zorice Brunclik, koju je posvetila pokojnom suprugu Zoranu.

Naime, ona je mnoge raspalakala potresnim priznanjem da je u 47. godini doživela najveću porodičnu tragediju u kojoj je ostala bez supruga Zorana sa kojim ima dve ćerke Sanelu i Slađanu.

Nihada je otkrila da se njen suprug, inače penzionisani policajac, mesec dana borio sa depresijom i da je često govorio da će se ubiti, jer nije mogao da izdrži pritisak.

Nihada Kapetanović
foto: YouTube/Nikad nije kasno

- Kada je trebalo sa sela da se vratimo kući u Kiseljak, Zoran mi je rekao da idem, a da će on ostati još malo. Sutradan sam ga zvala, nije se javljao. Ponovo sam okrenula njegov broj i opet ništa. Na kraju sam otišla u kuću njegovih roditelja i zatekla mnogo vozila i ljudi ispred. Uletela sam u kuću i videla prizor koji nikada neću zaboraviti. Našla sam ga mrtvog u lokvi krvi, s puškom u ruci. Pucao je sebi u glavu. To mi je oduzelo pola života -

ispričala je Nihada svojevremeno i dodala da se muzici vratila četrdeset dana nakon njegove smri. Kaže, morala je da prehrani decu.

- Zbog njih dve sam postala još jača. Želela sam da im nadoknadim nedostatak njihovog oca, Bog mi je dao još veću snagu. Onda sam krenula još žešće i snažnije, stigla sam gde sam stigla. Bog je na svačijoj strani, on mi je dao ovo što sam oduvek priželjkivala. Hrabra sam žena i u ovim godinama mogu da uspem - govorila je nakon pobede u “Nikad nije kasno” koja joj je donela sve ono za šta se godinama borila.

Nihada Kapetanović
foto: YouTube/Nikad nije kasno

- Ova pobeda mi je posle rođenja dece, najveća sreća, moj drugi rođendan. Zahvalna sam šouu jer sam prvenstveno izašla iz anoniminosti, zapravo iz okvira Bosne i Hercegovine. Danas imam više posla nego ranije, mnogo više ponuda i van Bosne i samim tim je i veća zarada- rekla je tada pevačica.

Kurir.rs/Grand

Bonus video:

00:55

NEOBIČAN SUSRET DEDA MRAZA I NADE MACURE: Kakav poklon očekuje najpoznatiju dokorku u Srbiji (KURIR TELEVIZIJA)

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track