OVO RADE POZNATI VAN KAMERA! I oni imaju zanimaciju, evo kako se opuštaju Brega, Bulat i Topalko, a ovo ispunjava Milicu Todorović
Foto: Damir Dervišagić, Nemanja Nikolić, Zorana Jevtić, Dragan Kadić

hobiji poznatih

OVO RADE POZNATI VAN KAMERA! I oni imaju zanimaciju, evo kako se opuštaju Brega, Bulat i Topalko, a ovo ispunjava Milicu Todorović

Stars -

Kada nisu pred budnim okom javnosti, poznati, kao i većina nas, slobodno vreme provode uživajući u svojim hobijima.

Milica Todorović, Marko Bulat, Milan Topalović Topalović, Miloš Bojanić i mnogi drugi maksimalno su, pored primarnog posla, posvećeni aktivnostima koje ih ispunjavaju.

Bulat ima čak dva hobija. Jedan je slikanje ikona, a pored toga je veliki ljubitelj serijala naučnofantastičnih filmova "Ratovi zvezda", pa tako ima vrednu kolekciju predmeta koji su vezani za filmove ovog serijala.

Marko Bulat

- U mom stanu ima mesta i za muziku i za slikanje. Za izradu ikona treba dosta vremena, ali dobrom organizacijom uspevam sve da uklopim. Bulat je studirao Akademiju za umetnost i konzervaciju Srpske pravoslavne crkve u Beogradu, a diplomski rad bio mu je ikonopisanje Crkve Vaznesenja Gospodnjeg u Krupnju, tako da nije čudno što je, osim muzike, njegova velika ljubav i slikanje ikona.

Miloš Bojanić, Josip Broz Tito, automobil
foto: Printscreen Youtube Ruptly, Damir Dervišagić, Profimedia

Miloš Bojanić već dve decenije restaurira oldtajmere, a poseduje i skupoceno vozilo koje je pripadalo Josipu Brozu Titu. Oldtajmeri mu pričinjavaju najveće zadovoljstvo, te je u stanju da ceo dan provede u svojoj garaži. I Milica Todorović je, osim za muziku, talentovana za crtanje i slikanje, a ljubav prema toj vrsti umetnosti neguje još iz školskih dana. Ona je jednom prilikom sa prijateljima na društvenim mrežama podelila crtež Adel, koji je sve oduševio.

Goran Bregović
foto: Printscreen YT

Velika strast Gorana Bregovića je povrtarstvo. On je u svom dvorištu u Beogradu pored kuće napravio vrt, gde uzgaja kupus, zelenu salatu, paradajz i drugo povrće, ali i voće. - Tačno je da imam vrt u svom dvorištu i da uzgajam voće i povrće. Na taj način znam da su namirnice koje jedem zdrave, da nisu prskane. Svaki put kad sam u Beogradu, odvojim slobodno vreme za moje biljke - rekao je jednom prilikom Brega.

Milan Topalović Topalko
foto: Privatna Arhiva

Topalkova najveća ljubav su brodovi. On je pre nekoliko godina kupio plovilo, koje je sam preuredio po svojoj meri. Nazvao ga je po svojoj ćerki Heleni. Svoje slobodno vreme pevač provodi na njemu i uživa na reci. Nataša Ninković voli motore. Oprobala se u vožnji "vespe pjađo", a jednom prilikom je ispričala da je od pre nekoliko godina vlasnica i jednog većeg motora, s kojim se čak i takmiči.

Nataša Ninković
foto: Damir Dervišagić

- Prilično sam uspešna u trkama sa BMW 1200 - ispričala je Nataša, navodeći da se za motore zainteresovala tek pre nekoliko godina.

Ljiljana Stanišić

01:28:36

SCENIRANJE 23.04.2023. MIRKA VASILJEVIC

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track