GOCA TRŽAN O AGONIJI KOJU JE PREŽIVLJALA PORED IVANA MARINKOVIĆA! "Neradnik koji se propio i prokockao moju ušteđevinu..."
Foto: Ana Paunković, Nenad Kostić

DETALJI RAZVODA

GOCA TRŽAN O AGONIJI KOJU JE PREŽIVLJALA PORED IVANA MARINKOVIĆA! "Neradnik koji se propio i prokockao moju ušteđevinu..."

Stars -

Goca Tržan je iz braka sa rijaliti učesnikom Ivanom Marinkovićem dobila ćerku Lenu.

Ona je o odlasku od bivšeg muža javno pričala, te istakla da je tu bilo mnogo problema.

Goca Tržan
foto: Kurir televizija

- Razveli smo se jer je on jedan neradnik koji se kockao i prokockao je svu moju ušteđevinu. Razveli smo se jer se propio. Razveli smo se jer me je ponižavao i u trenucima pijanstva pravio scene, što mogu da posvedoče mnogi naši prijatelji - priznala je Goca Tržan nedavno.

Ona je navela tad da je imala želju da pomogne Marinkoviću da se izleči, ali da on to nije hteo.

Goca Tržan
foto: Privatna Arhiva

- Bila je to neviđena nemoć. Osećala sam se očajno, nemoćno i bezvredno. Nisam znala kuda da pođem. Najčešće idemo na emotivnu ucenu: "Ako ne budeš prestao da piješ i da se kockaš, mi ćemo se razvesti". Najčešće to ne daje nikakvog efekta. Na kraju smo se razveli, hvala Bogu. Ne znam šta je ispravan put. Ne možeš ti da odvučeš nekoga na silu i da mu kažeš da mora da se leči. Uslovila sam ga - ispričala je pevačica za "K1" i navela kada je presekla da napusti nekadašnjeg muža.

Goca Tržan, Ivan Marinković
foto: Damir Dervišagić

- Žao mi je što je izabrao taj put jer mislim da to nije njegov put, ali to je njegov izbor. Prvo sam izabrala da mu pomognem. Kada sam shvatila da on ne želi pomoć, ne vidi da ima problem, otišla sam jer imam dete o kojem moram da brinem. Ko je imao tu vrstu problema zna o čemu pričam. Ono što je najneverovatnije u celoj priči u vezi sa zavisnošću jeste da roditelji minimiziraju problem - završila je Goca, koja je sada u drugom braku sa 14 godina mlađim bubnjarem Rašom Novakovićem.

Goca Tržan, Raša Novaković
foto: printscreen

Kurir.rs/Blic

Bonus video:

01:33:00

SCENIRANJE 26.03.2023. MILAN MILOSEVIC

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track