NOVA FOTOGRAFIJA ANASTASIJE I GUDELJA RAZNEŽILA FANOVE Ljubavni par otkrio delić porodične idile, ovaj detalj je ukrao svu pažnju!
Foto: Instagram/Printscreen

divno

NOVA FOTOGRAFIJA ANASTASIJE I GUDELJA RAZNEŽILA FANOVE Ljubavni par otkrio delić porodične idile, ovaj detalj je ukrao svu pažnju!

Stars -

Otkako se vest da je trudna Anastasija Ražnatović proširila regionom, mlada pevačica i njen izabranik, fudbaler Nemanja Gudelj, postali su daleko opušteniji u komunikaciji sa pratiocima na društvenim mrežama.

Anastasija Ražnatović
foto: Printscreen/Instagram

Stalno nešto novo objavljuju. Zajedničke fotografije, koje su ranije čuvali samo za sebe i članove porodice, sada se gotovo svakoga dana mogu naći na njihovim profilima.

Zaljubljeni par presrećan je zbog prinove, niko im ne može zameriti što svoju sreću žele da podele i sa drugima. Lepa Tasa lagano ulazi u peti mesec trudnoće, a po njenom ponašanju reklo bi se da joj blagosloveno stanje i te kako prija.

Mihajlo Šaulić, Svadba, Venčanje, Anastasija Ražnatović
foto: Nemanja Nikolić

Nova fotografija na kojoj je trudna Anastasija Ražnatović možda najbolje svedoči njenoj vitalnosti. Naime, ćerka Svetlane Cece Ražnatović objavila je sliku iz šetnje sa Nemanjom. Istina, slikala je tlo na kojem se vide samo njihove siluete, a Anastasijin stomačić došao je do izražaja, što je raznežilo njene fanove.

Anastasija Ražnatović
foto: Printskrin/Instagram

Nije tajna da je mlada umetnica vrlo aktivna u trudnoći, da dosta šeta, pravilno se hrani i beskrajno uživa u novoj životnoj etapi, nestpljivo iščekujući trenutke sa mezimicom.

Kurir.rs/Story

Bonus video:

00:27

Anastasija Ražnatović krenula na svadbu sa malim Željkom

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track