A NEKADA SU BILE POPULARNE! Gde su danas Ines, Lidija, Baltićka, Nataša, Tamara...
Foto: Dragan Kadić, Printscreen, Printscreen Youtube, Printscreen Facebook

Povukle se

A NEKADA SU BILE POPULARNE! Gde su danas Ines, Lidija, Baltićka, Nataša, Tamara...

Stars -

Ines Gavrilović, Tamara Raonić, Ivana Baltić, Lidija Skrinjik, Nataša Milovanović... bile su prepoznatljiva TV lica, a onda su totalno promenile život.

Retko ih možemo videti na malim ekranima, gradskim dešavanjima ili da daju intervjue. Promenile su život iz korena. Gavrilovićeva je bila domaćica emisije "Nedeljno popodne", potom i prva voditeljka "Zvezda Granda". Ona je pričala toliko brzo da je nastala i kletva koja je glasila: "Dabogda dolazio do reči kao gosti kod Ines Gavrilović!" Kad je bila na vrhuncu popularnosti, voditeljka je rešila da se povuče s javne scene, a jednom prilikom je istakla da nema želju da mediji pišu o njoj. Ines se posvetila porodici i ne želi da se vraća medijima.

Ines Gavrilović
foto: Arhiva

Njena koleginica Tamara, koja je takođe vodila emisiju za Sašu Popovića, bila je jedna od najpopularnijih voditeljki u našoj zemlji. Naprasno je rešila da se povuče. Jedno vreme živela je na relaciji Ljubljana - Beograd. Za medije godinama nije davala izjave, već se posvetila porodici.

Tamara Raonić
foto: Printscreen

Nekada dobro poznato TV lice Lidija Skrinjik poslednjih deset godina ne živi u Srbiji. Promenila je i ime pa na društvenim mrežama koristi nalog Gianluigi E Lidija Archieri. Udala se za grofa i ne interesuje je javni svet.

Lidija Skrinjik
foto: Printscreen YouTube

Baltićeva se 2014. godine, u šestom mesecu trudnoće, udala za dugogodišnjeg partnera Zorana Aleksića. Ona živi u Beogradu i s vremena na vreme je aktivna na društvenim mrežama.

Ivana Baltić
foto: Damir Dervišagić

Nekadašnja novinarka Nataša Milovanović, koja je dugi niz godina radila kao voditeljka, a potom i autor emisije "Vodiću te, samo reci gde" na Trećem kanalu RTS, prva supruga Vojina Ćetkovića, živi u inostranstvu. Prema poslednjim saznanjima, na relaciji je Pariz - Srbija.

Nataša Milovanović
foto: Fejsbuk

Ona je nakon razvoda naprasno spakovala kofere i otišla u Francusku. Iako su kolege novinari bili uvereni da će se vratiti u Beograd, ona se potpuno preselila u Grad svetlosti. U prestonicu dolazi povremeno da obiđe rodbinu i bivše koleginice Irinu Vukotić i Mariju Kilibardu.

STARS NASLOVNA
foto: Naslovna

Kurir.rs

01:29:47

SCENIRANJE 30.04.2023. ZLATA PETROVIC

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track