"NASILNIK TUKAO PEVAČICU NASRED SCENE!" Krstić: Celo obezbeđenje ga tuklo, KADRIRANJEM SU SVE SAKRILI! Šok scene sa Evrovizije
Foto: Kurir TV, Shutterstock

KURIR TV

"NASILNIK TUKAO PEVAČICU NASRED SCENE!" Krstić: Celo obezbeđenje ga tuklo, KADRIRANJEM SU SVE SAKRILI! Šok scene sa Evrovizije

Stars -

Evrovizija je jedno od najgledanijih muzičkih takmičenja, u kojoj pretežno države Evrope, ali i drugih pojedinih delova sveta predstavljaju svoju zemlju.

Sve deluje i jeste profesionalno, organizacija je na vrhuncu, pravila se poštuju kako bi šou bio što komotniji za gledanje.

Evrovizija, Evrovizija 2021, Live Stream, finale, Final
foto: Printscreen/YouTube/EurovisionSongContest

Jedna od nemilih scena se dogodili pred sam nastup Danice Krstić, međutim, kamermani su vešto manipulacijom kadriranja uspeli da ne privuku pažnju na ovaj događaj.

Danica Krstić je gostovala u "Pulsu Srbije" kada je otkrila da je jedan nasilnik ušao na scenu i oteo mikrofon osobi koja je tada pevala.

- Ima mnogo pravila i tih mesta kroz koje morate da prođete kako bi minutaža bila ispoštovana i da bi sve prošlo kako treba. Sve u minut mora da bude tačno. Postoji označen deo iza scene gde svi stoje dok kolega završava, međutim, nekoliko sekundi pred kraj, sledeći takmičar maltene bude tik pored scene. U tom trenutku, vidimo čoveka kako izlazi na scenu i počinje da tuče pevačicu - započela je Krstić, pa nastavila:

00:58

NASILNIK TUKAO PEVAČICU NASRED SCENE! Krstić: Celo obezbeđenje ga tuklo, KADRIRANJEM SU SVE SAKRILI! Šok scene sa Evrovizije

- Oteo joj mikrofon i počeo nešto da priča. Obezbeđenje ga ubrzo izvuklo, i to je zapravo bilo u prenosu, samo što su kadriranjem uspeli da to opeglaju. Devojka je izuzetno profesionalno uzelo mikrofon od obezbeđenja i nastavila da peva. Ona se tresla, a mi smo bili u šoku. Tog čoveka je tuklo šest ljudi iz obezbeđenja i ne mogu da ga obuzdaju.

Kurir televizija je dostupna na kanalu broj osam za korisnike MTS Iris TV, m:SAT tv, Supernova, BeotelNet, Orion telekom, Yettel Hipernet TV, Pošta NET i Sat-trakt na teritoriji Srbije, u okviru platforme m:tel u Crnoj Gori i Bosni i Hercegovini i MTEL Global u dijaspori, kao i na aplikaciji Arena Cloud.

Kurir.rs

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track