MAJKA GA RODILA NA PODU, A OTAC NIJE NI ZNAO! Teška životna priča Topalka, odrastao u kući od trske i blata, a SADA IMA SVE
Foto: Pritnscreen

NEKADA JE ŽIVEo NA RUBU EGZISTENCIJE, A DANAS PUNIM PLUĆIMA

MAJKA GA RODILA NA PODU, A OTAC NIJE NI ZNAO! Teška životna priča Topalka, odrastao u kući od trske i blata, a SADA IMA SVE

Stars -

Milan Topalović Topalko proslavio se učešćem u muzičkom takmičenju „Zvezde Granda“ i danas živi lagodnim životom punim plućima, a nekada je živeo na rubu egziztencije. On je ispričao da ga je majka rodila na podu trošne kuće.

Popularnom pevaču materijalne stvari nikad nisu bile bitne, zato sa ponosom priča o svojoj trošnoj kući u Trudovu u okolini Nove Varoši i govori o svom selu.

- To je planinsko selo planine Zlatar. Kad kažem selo onda stvarno mislim na ona prava sela kao moje. Ova sela u Šumadiji, Vojvodini su zapravo varošica naspram mog, moje selo je pravo selo, što znači da čovek i dalje koristi konje za prevozno sredstvo i zimi kad padne sneg ide peške na skijama, jer nemaju druge uslove - rekao je Topalko i otkrio da su i on i njegov stariji brat rođeni u trošnoj kući.

Milan Topalović Topalko
foto: Kurir

Njegova majka je umesto bolnice odabrala da se porodi na podu kuće, što on danas smatra lavovskim potezom, jako joj je zahvalan na svemu što je učinila za njega.

- Rođeni smo u staroj kući, to inače nije bila neka praksa u to vreme da se žene porađaju u kući, već su se bebe rađale u bolnicama, međutim moje selo je bilo izuzetak. Tu još uvek nije zavažilo to pravilo da se bebe rađaju u bolnicama. Mi smo poslednja generacija koja se tamo rađala, jer tako više nema omladine.

Topalko je otkrio da je njegova majka do samog kraja trudnoće radila na njivi i muzla krave.

Milan Topalović Topalko
foto: Kurir televizija

- Majka je muzla krave u podne, pa je osetila da će da se porodi i vratila se u kuću i rodila mene. Moj otac je skupljao seno na livadi, čak nije ni znao da će da se porodi, nije ga čak ni pozvala. Otišla je i obavila svoje kao pravi junak, to su žene neverovatne.

Pevač je takođe otkrio da ga je majka lečila alternativnom medicinom iz prirode.

Milan Topalović Topalko
foto: Damir Dervišagić

- Moji roditelji su živeli kao seljaci, ljudi stočari, kao i svi ljudi. Trenuci dodira sa gradom bili su jako retki, čak nisu odlazili u bolnicu ni kad su bolesni. Majka mi je kasnje pričala kako me je lečila kad me zaboli grlo, kad me zabole pluća itd - ispričao je Topalko.

Kurir.rs/Grand

Bonus video:

00:37

Milan Topalović Topalko radi sklelove dok peva

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja