"OSEĆAM SE PORAŽENO I NEMOĆNO!" Marko i Milica Kon zaplakali u emisiji: Plašimo se da pošaljemo dete u školu
Foto: Printscreen/Amidži show

POTREŠEN

"OSEĆAM SE PORAŽENO I NEMOĆNO!" Marko i Milica Kon zaplakali u emisiji: Plašimo se da pošaljemo dete u školu

Stars -

Milica i Marko Kon pričali su o tragedijama koje su Srbiju zavile u crno. Milica je apelovala na roditelje da se probude i pomognu svojoj deci.

- Svaka škola u Srbiji koja ima bar jednu prijavu, mora da bude apel nadležnim organima da rade svoj posao kako treba. Roditelji moraju da se probude! Potrebno je da pomognu svojoj deci. Ako im se ukaže na problem, potrebno je da budu tu za njega i reše ga.Moramo da utičemo na tu decu i da ih kontrolišemo - rekla je Milica Kon.

Milica Kon
foto: Printscreen Amidži šou

Marko je jedva progovorio o ovoj temi i zaplakao.

- Ne verujem da smo došli do toga da pričamo stvarima koje su gotovo nezamislive. Nemam reči, ne znam šta da kažem. Osećam se poraženo i nemoćno - dodao je Marko Kon.

Marko Kon
foto: Printscreen Amidži show

- Kompletno smo izgubili kompas. Ja ne izlgedam inače, kao i sad, nego kao onda kad sam išla da obilazim ''Slaninijadu''. Moramo, pre svega da se preispitamo. Pitala sam bliske ljude da li moj kontent šalje neku pogrešnu poruku. Mi se plašimo da pošaljemo dete u škou. Možda nije racionalno, ali je emotivno. Nalazimo se u blatu i grebemo očajnički svi. Potrebno je da se svim civilima oduzme kompletno naoružanje. Vojsci i policiji samo dok su na raznim zadacima. To je neophodno - istakla je Milica Kon.

Milica je prethodno u emisiji otkrila i da njihova sedmogodišnja ćerka trpi vršnjačko nasilje u školi.

Marko Kon
foto: Printscreen Amidži show

- Šta je normala?! Naša ćerka je prvi razred i tek sada posle ove tragedije su isplivala sva vršnjačka nasilja. Ne znate kako se bavi škola time, o kojoj normalni pričamo?! Sedam godina, naša ćerka, jedan je drži, drugi je udara pesnicama. To se ne dešava ne samo njoj, ne svima - rekla je Milica.

Kurir.rs

Bonus video:

02:39

Marko Kon ispričao kako je upoznao suprugu Milicu Kon

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track