VIKI MILJKOVIĆ OTIŠLA U TURSKU SA AMIDŽIĆEM: Pevačica uživa u Ognjenovom društvu, šetaju pored vode, EVO ko je još sa njima! FOTO
Foto: Ana Paunković

otkud sad to

VIKI MILJKOVIĆ OTIŠLA U TURSKU SA AMIDŽIĆEM: Pevačica uživa u Ognjenovom društvu, šetaju pored vode, EVO ko je još sa njima! FOTO

Stars -

Viki Miljković trenutno se nalazi u Turskoj, u društvu Ognjena Amidžića sa kojim su ona i Taške bili na ručku, a zatim su se sa njim šetali i razgledali Istanbul.

Da li je Ognjen novi poslovni saranik Viki i Tašketa još uvek ne znamo, ali s obzirom da su u Istanbulu zajedno, velike su verovatnoće da je bračni par odlučio da svoj biznis sa nekretninama razvije i u ovom gradu, a kako se nedavno pisalo da je pevačica prekinula saradnju sa Sašom Popovićem možda je sklopila dogovor za saradnju sa poznatim voditeljem.

Viki Miljković
foto: Printscreen

Pevačica se u jednom momentu zaustavila, kako bi se snimila za Instagram, a Taške je upao u kadar, počeo je strasno da je grli i da joj opipava grudi. Ona se zadovoljno smejala, vidno raspoložena uživala je u svakom dodiru, pa je prekinula da snima.

Viki Miljković
foto: Printscreen

Podsetimo, odnos dugogodišnjih poslovnih saradnika i bliskih prijatelja Saše Popovića i Viki Miljković navodno je ozbiljno narušen, a njegova budućnost dovedena je u pitanje. Kako prenosie mediji od izvora bliskog bivšem čelniku Grand produkcije, pevačica mu je zabila nož u leđa jer ga je izbacila iz posla u koji je trebalo da uđu zajedno.

Kurir.rs

Bonus video:

58:19

REALNA PRICA - OGNJEN AMIDZIC

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track