"ZGAZILA SAM GA ŠTIKLOM IZ SVE SNAGE!" Goca Tržan ispričala kako je na jednom nastupu "REŠILA" navalentnog muškarca
Foto: Kurir televizija

STARS

"ZGAZILA SAM GA ŠTIKLOM IZ SVE SNAGE!" Goca Tržan ispričala kako je na jednom nastupu "REŠILA" navalentnog muškarca

Stars -

U emisiji Divan šou čiji je domaćin voditelj Ivan Gajić, Goca Tržan ispričala je kako je na jednom nastupu sa njenom bivšom grupom Tap 011 bila prinuđena da upotrebi silu.

Ivan Gajić
foto: Printscreen

- To je blo pre deset godina. Pevala sam na mikrofon sa stalkom i u publici su se našli neki seoski mangupi koji su stajali ispred bine. Jedan od njih je cimnuo stalak i mikrofon me je udario u zube. Spustila sam se i rekla mu: "Nemoj to da radiš, stvarno nema potrebe za tim", ali on ja nastavio da se smeje i ponovo je cimao stalak, jedno dva puta.

01:11

ZGAZILA SAM GA ŠTIKLOM IZ SVE SNAGE! Goca Tržan ispričala kako je na jednom nastupu REŠILA navalentnog muškarca

- Ja često nosim visoke štikle, imala sam ih i tad. Kako su mu šake bile na bini, ja sam u jednom trenutku mu skočila, sa obe noge, celom težinom iz sve snage na prste i na dlanove. Ubrzo je nestao iz publike tako da sam ga rešila. To je što je radio je bilo ekstremno nekulturno i nevaspitano - rekla je pevačica.

Kurir.rs

Kurir televizija je dostupna na kanalu broj osam za korisnike MTS Iris TV, m:SAT tv, Supernova, BeotelNet, Orion telekom, Yettel Hipernet TV, Pošta NET i Sat-trakt na teritoriji Srbije, u okviru platforme m:tel u Crnoj Gori i Bosni i Hercegovini i MTEL Global u dijaspori, kao i na aplikaciji Arena Cloud.

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track