NATAŠA ŠAVIJA OBJAVILA SNIMAK STEFANOVOG NASILNOG PONAŠANJA! Rešena u nameri da uništi Karića: "Vilicu ću da ti SLOMIM!" (VIDEO)
Foto: Kurir/Privatna arhiva, Instagram

obelodanila njegovu agresiju!

NATAŠA ŠAVIJA OBJAVILA SNIMAK STEFANOVOG NASILNOG PONAŠANJA! Rešena u nameri da uništi Karića: "Vilicu ću da ti SLOMIM!" (VIDEO)

Stars -

Nataša Šavija brutalno je pretučena na jednoj svadbi nakon čega je odmah završila u bolnici sa teškim povredama, a osumnjičeni za ovo delo je Stefan Karić, koji se trenutno nalazi pritvoru.

Oporavak koji sledi nesrećnoij devojci nije ni malo lak s obzirom da ima teške telesne povrede, a nedavno je imala i komplikacije nakon operacije oka.

Nataša Šavija
foto: Kurir/Privatna arhiva

Šavija se se svakodnevno oglašava po pitanju Karića i agonije kroz koju trenutno prolazi, a sada je odlučila i javno da ga raskrinka.

Ona je danas na svom Instagram nalogu podelila snimke na kojima se jasno vidi da je Karić imao agresivne ispade i pred kamerama u rijalitiju.

- Vilicu ću da ti slomim - čuje se na snimku.

- Nemoj da progutaš cigare - izgovorio je nekom drugom prilikom.

Stefan Karić, Nataša Šavija
foto: Kurir/Privatna arhiva, Printscreen/Instagram

Podsetimo, majka starlete, Vera Šavija, za Kurir je istakla da je šokirana ovim što se desilo, s obzirom na to, da su Karić i njena ćerka bili u prijateljskim odnosima.

- Ja sam stvarno šokirana, ne mogu rečima da opišem kako se osećam. Istinski želimo da pravda bude zadovoljena i da što pre bude osuđen za ono što je uradio. Ne mogu i dalje da verujem, da je bio u takvom stanju da tako mučki nasrne na nju. Više puta ju je udarao. Kakav alkohol i gluposti, ne verujem u to. Znam da su se povremeno družili. Dolazio je on u Novi Sad i ona za Beograd. Nemam reči zaista...

Prijavite nasilje

Ministarstvo unutrašnjih poslova apeluje na građane da svaki vid nasilja u porodici prijave policiji besplatnim pozivom na broj telefona 0800 100 600 ili 192 koji su sve vreme dostupni.

Savetovalište protiv nasilja u porodici - SOS telefon i sigurna kuća 0800-011-011 besplatan poziv radnim danima 10-19 časova, 011 2769-466, radnim danima 10-19 časova, 062 304-560 noću 19-10 časova

Kurir.rs

Bonus video:

00:13

Nataša Šavija izjava iz bolnice

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track