IVANA ŠOPIĆ SE JAVNO OBRATILA ŠAVIJI! Umešala se u njen sukob sa Karićem i poručila joj ove reči: Jasno pokazala svoj stav
Foto: Nemanja Nikolić, Kurir /Privatna arhiva

ŠOK!

IVANA ŠOPIĆ SE JAVNO OBRATILA ŠAVIJI! Umešala se u njen sukob sa Karićem i poručila joj ove reči: Jasno pokazala svoj stav

Stars -

Nataša Šavija objavila je kompilaciju trenutaka iz "Zadruge" u kojima je Stefan Karić pokazao nasilničko ponašanje prema devojkama, a u nekoliko scena se prikazuju njegovi sukobi sa Ivanom Šopić.

-Pogodite sta je zajedničko u ovim klipovima? Sve su žene! - napisala je Nataša Šavija, a potom dodala:

- I obavezno obratite pažnju na njegovu poslednju rečenicu. P.s.neka sam dosadna sa ovim, šta da radim. Inaše i ja prvi put vidim sad ove snimke,pošto vec vidim komentare šta si radila sa takvim ako si znala- nisam znala- napisala je Šavija, a Stefanova bivša devojka, Ivana Šopić, odmah se oglasila, čime je jasno pokazala svoj stav.

Ivana Šopić
foto: Printscreen Instagram

- Aj skloni klip- napisala je kratko ona.

Podsetimo, nekadašnja zadrugarka Ivana Šopić, je tokom svoje rijaliti karijere imala turbulentu vezu sa Stefanom Karićem, koja nije bila dugog veka. Njih dvoje su po raskidu nastavili dalje sa životom, a da su u odlilnim odnosima svedoči činjenica da su u proteklom periodu često provodili vreme zajedno.

Inače, Stefan Karić osumnjičen je za divljačko prebijanje Nataše Šavije, nakon kojih je starleta završila u bolnici na odeljenju intenzivne nege. Oporavak koji sledi nije ni malo lak s obzirom da ima teške telesne povrede.

Prijavite nasilje

Ministarstvo unutrašnjih poslova apeluje na građane da svaki vid nasilja u porodici prijave policiji besplatnim pozivom na broj telefona 0800 100 600 ili 192 koji su sve vreme dostupni.

Savetovalište protiv nasilja u porodici - SOS telefon i sigurna kuća 0800-011-011 besplatan poziv radnim danima 10-19 časova, 011 2769-466, radnim danima 10-19 časova, 062 304-560 noću 19-10 časova

Kurir.rs

Bonus video:

00:13

Nataša Šavija izjava iz bolnice

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track