POSLEDNJE GOSTOVANJE POKOJNE LANE: Ovako je govorila o kolegama i svojoj karijeri!
Foto: Ana Paunković

tuga

POSLEDNJE GOSTOVANJE POKOJNE LANE: Ovako je govorila o kolegama i svojoj karijeri!

Stars -

Lana Toković je rođena 29.11.1966. godine u Beogradu. Osnivač grupe „Lana i Aldo“, muzikom se profesionalno bavila od svoje šesnaeste godine. Snimila je preko 40 trajnih snimaka za fonoteku Radio Beograda. Ona je i nekoliko puta učestvovala na izboru pesme za Evroviziju, a muzički stručnjaci za nju u govorili da je jedan od najboljih vokala.

Lana Toković
foto: Printscreen/Instagram

Jedno od poslednjih gostovanja Lana je imala na Grandu, gde je pričala o svom učešću na ovom takmičenju. Pevačica je tada otvoreno govorila i o mladim kolegama, a kako je rekla njena generacija odrastala je u nekom zdravijem okruženju za razliku od ove generacije danas.

- Mi smo tako odrastali i radovali smo se nekoj zdravoj konkurenciji. Ako je nekome nešto falilo od kolega, znali smo da skinemo sa sebe i da damo njima. Nekako mi se ovi mlađi čine da nisu nekako druželjubili kao mi stariji – zaključila je ona.

Lana Toković
foto: Zorana Jevtić

Podsetimo, njen prijatelj je za domaće medije otkrio da je ona u januaru dobila koronu i završila u bolnici.

- Lana je imala težak oblik korone i ležala je u Batajnici. Nikom nije jasno kako je dobila koronu i gde. Mi smo stalno bili uz nju i niko iz njenog okruženja je nije imao. To je ostavilo posledice na njenim plućima pa je zbog toga išla na VMA – kaže Lanin prijatelj.

On je zatim istakao kako je Lana dobila sepsu zbog koje je dve nedelje bila u komi.

Na VMA joj je skočila visoka temperatura, nikako nisu mogli da je skinu danima. Dobila je sepsu, lekari su učinili sve što su mogli ali već je bio kraj. Bila je dve nedelje u komi – otkrio je izvor.

Kurir.rs

Bonus video:

01:29:47

SCENIRANJE 30.04.2023. ZLATA PETROVIC

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track