POZNATI SRPSKI SPORTISTA VARA ŽENU SA NJOM?! Ljiljana Stanišić otkrila ŠOKANTAN TRAČ: Videla sam ih zajedno, PROVERENO JE
Foto: Kurir TV

(Ne)zaštićeni svedok

POZNATI SRPSKI SPORTISTA VARA ŽENU SA NJOM?! Ljiljana Stanišić otkrila ŠOKANTAN TRAČ: Videla sam ih zajedno, PROVERENO JE

Stars -

Nova rubrika emisije "Puls Srbije" donosi uzbudljivu dozu intrigantnih priča i neispričanih tajni. "Nezaštićeni svedok" je ime koje će otkriti mračne i skrivene detalje iza najvećih skandala koji do sada nisu smeli biti objavljeni javnosti.

Ova rubrika, koju će voditi talentovani voditelj Ivan Gajić i iskusna novinarka Ljiljana Stanišić, biće dostupna svakog ponedeljka na Kurir televiziji.

Ivan Gajić
foto: Kurir televizija

Većina nas je upoznata sa popularnom rubrikom portala "Kurir" pod nazivom "Abronoša", koja otkriva intrigantne detalje iz života poznatih ličnosti. Međutim, sada imamo priliku da dublje zaronimo u ove priče u rubrici "Nezaštićeni svedok".

Ljiljana Stanišić je odlučila da nam bliže objasni suštinu rubrike "Abronoša" i zašto je toliko intrigantna za čitatelje.

- Tu otkrivamo sve ono što ne možemo imenom i prezimenom da napišemo u tom nekom pravom obliku zbog Zakona o javnom informisanju. Ja bih najviše volela da objavim sve ono kako jeste u tom izvornom smislu, sa punim imenom i prezimenom aktera, ali nažalost mi se pridržavamo novinarskih kodeksa i svega onoga što novinarstvo podrazumeva. Ali zato je tu ova rubrika gde na jedan fin upakovan način mi to sve lepo objavimo i donesemo čitaocima. Interesatno je to da čitaoci mahom pogode o kome se radi i nepogrešivo već znaju o životu i radu naših javnih ličnosti - rekla je.

Ljiljana Stanišić
foto: Kurir televizija

Uzbuđenje se već širi među gledaocima jer je novinarka najavila da nas sutra u "Abronoši" očekuje jedan veliki trač.

- Akteri ove priče su poznati sportista i žena koja nije javno poznata. Ona se trudi da se probije i postane deo javnog života, ali joj to ne ide baš najbolje. Međutim, on je veoma poznat i aktivan u javnosti. Ove dve osobe su upletene u neku vrstu veze ili šeme. Ova informacija je proverena, a ja sam ih više puta videla zajedno, iako oni tvrde da su samo prijatelji. Važno je napomenuti da je sportista u braku - otkrila je Stanišić.

07:50

POZNATI SRPSKI SPORTISTA VARA ŽENU SA NJOM?! Ljiljana Stanišić otkrila ŠOKANTAN TRAČ: Videla sam ih zajedno, PROVERENO JE

Kurir televizija je dostupna na kanalu broj osam za korisnike MTS Iris TV, m:SAT tv, Supernova, BeotelNet, Orion telekom, Yettel Hipernet TV, Pošta NET i Sat-trakt na teritoriji Srbije, u okviru platforme m:tel u Crnoj Gori i Bosni i Hercegovini i MTEL Global u dijaspori, kao i na aplikaciji Arena Cloud.

Kurir.rs

-

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track