NEVIĐENO DO SAD NA ESTRADI! Šonja ljubavnici otvorio butik, njegova žena joj najbolji klijent

Abronoša

NEVIĐENO DO SAD NA ESTRADI! Šonja ljubavnici otvorio butik, njegova žena joj najbolji klijent

Stars -

Pozdrav, dragi moji, evo mene opet. I ove nedelje otkrivamo ono što naši poznati kriju kao zmija noge - švaleraciju. Jedna manje poznata dama godinama je u vezi sa nekadašnjim sportistom. Nju ćemo da zovemo Kvaka, a njega Šonja. Našla krpa zakrpu, što bi naš narod rekao. Šonja je u srećnom braku, ispunjava sve bračne obaveze i dužnosti, a Kvaka je tu da popuni iliti dopuni sve ono što mu je dodatno potrebno. Čovek je kapacitet. E, sad. Ni Kvaka nije nimalo naivna. Uverila ga je da joj je on jedini muškarac u životu i on joj finansira šta stigne. Pokrenuo joj je biznis sa garedrobom. Em joj daje novac, em joj pomaže oko posla. Da stvar bude gora Kvaka oblači ženu od Šonje. Ona ni ne sanja da je Kvaka sa njenim mužem u tajnoj vezi.

Abronoša
foto: Kurir štampano

Jednom prilikom su svi zajedno izašli u restoran. Bilo im je baš lepo, a Šonja je prvo odvezao kući ženu, pa ljubavnicu. Ali to nije sve. Šonjina žena došla da kupi stvari kod Kvake u butik, i gle čuda tamo se našao Šonja. Pravdao se kako je i on bio da gleda stvari za nju. Nekako je progutala tu priču, ali ostao je crv sumnje. Od tada ona izbegava da odlazi kod nje po stvari. Čudno joj je sve, čak se i Kvaka malo povukla jer je postalo sve sumnjivo. Pratimo dešavanja u tom ljubavnom trouglu, pa ćemo da vidimo dokle će da doguraju. Idemo dalje. Folkerka, zvaćemo je Mačka, hvali se na sva usta kako ima najbolji garderobar na estradi. Okupila je drugarice prošlog vikenda kod nje i pokazala im čime raspolaže. Međutim, ova jedna influnserka sa kojom se druži, shvatila je šta Mačka zapravo radi. Ona uzme garedrobu na revers od poznatih kreatora, slika se i onda te stvari vrati. Ovamo se hvali kako je potrošila veliku količinu novca na krpice, ali istina je totalno drugačija.

Abronoša, Sms Preljubnice
foto: Kurir štampano

Kad su ušle u garderober drugarice su je ispitivale za krpice koje su videle na društvenim mrežama, ali ih u ormaru nije bilo. Vadila se na to da ih je pozajmila, pa kao ostale joj kod mame u drugom stanu. Međutim, ove što su bile su prave zmije i sve provalile. Popile one kafu, išćaskale se i svaka na svoju stranu. Toliko je bilo neprijatno da su oformile grupu na viberu gde su je izogovarale samo tako. Nijednoj nije jasno zašto se javno hvali skupocenim stvarima kada dve trećine haljinica, suknjica, obuće nema u svom domu. Nije trebala da ih zove u goste, baš se prešla i sad ceo grad zna da se lažno predstavlja. Toliko od mene za danas. Čitamo se i sledećeg utorka. Ljubim vas.

Stars, Stars 16.05.2023.
foto: Kurir

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track